Poznáte túto liečbu?

Príspevok v téme: Poznáte túto liečbu?
pripad

Mám vážne zdravotné problémy a neúspešne s nimi bojujem už niekoľko rokov. Lekári ma neuveriteľne sklamali. Ich nezáujmom aj neochotou riešiť niečo, čo je zložitejšie a vyžaduje viac námahy. Veľa som čítala o liečba dr. Ľuby Albertovej. Hlavne o jej prístupe k pacientom a o tom, že už mnohým pomohla. Že k nej chodia pacienti aj zo zahraničia čo už o niečom svedčí.
Lenže ja mám za sebou už toľko neúspešných pokusov aj u liečiteľov, že som veľmi nedôverčivá. Neviem, či to mám vyskúšať a hlavne čo od toho môžem čakať.Preto by som bola veľmi rada, keby mi niekto z vás, kto k nej chodil alebo chodí a má s jej liečbou skúsenosti napísal ako to u nej prebieha a v čom je vlastne tá jej liečba výnimočná. Napíšte prosím len konkrétne skúsenosti. Ja som už taká nedôverčivá ku každému, že mám aj problém jej zavolať a objednať sa u nej. Ale už nad tým dlhšie rozmýšľam a aj rodina ma nahovára aby som to vyskúšala. Možno potrebujem len nejaké povzbudenie od niekoho, kto to vyskúšal a bol spokojný. Čo vlastne ona konkrétne robí? Lebo na internetovej stránke má napísané že je to psychologička a alternatívna terapeutka. Čo pod tým mám rozumieť? Psychologička, to chápem, ale čo konkrétne znamená tá alternatívna terapeutka? Akú konkrétnu liečbu ona robí? Vie niekto z Vás o tom niečo bližšie? Prosím píšte iba tí čo ju poznáte a viete sa k tomu konkrétne vyjadriť. Ďakujem.

killerboy

len ma stve, ze o mne takto nevypisuju po forach. ja som tiez dobry clovek, kazdemu ochotny pomoct, nerobim to pre peniaze ale len z lasky k ludom. nemam ziadnu chybu, len v poslednom case mi hrozi, ze zacnem
ziarlit na albertovu. prosiiiim podte ma chvalit! chcem byt oblubeny a obdivovany. som dobry! najlepsi!!!

killerboy

tuto albertovu tu vsetci ponukaju ako melony na trhu. ja byt na jej mieste tak by mi z toho navreli vredy.
ale teraz vazne: poznate nejakeho dobreho lekara na vsetky problemy? aj tela, aj duse. pre leniveho a rozpadavajuceho sa tridsiatnika. vopred dakujem za vasu snahu dievcatka a chlapci.

mumro

poznam, poznam pani albertovu, alebo doktorku albertovu, alebo magistru albertovu, neviem co je spravne, ale na tom nezalezi, lebo ona si na jej titul urcite nepotrpi. je to bezva osoba, ma tak okolo 50 - 60 rokov, velmi mudra hlavicka, chodiaca encyklopedia ale hlavne super clovek. velmi dobra a ochotna. taky by mal byt kazdy doktor. ak by raz zomrela co jej neprajem samozrejme a na jej pohrebe by sa mali stretnut vsetci ktorym pomohla tak by to bol velmi velky pohreb. skor by som jej isiel na svadbu ale na to je uz trocha stara. ja nie som zrovna idealny pacient a ona si so mnou uzila ale ja jej budem do smrti vdacny, pomohla mi ako malokto. to je vsetko co k tomu mozem povedat. je to super clovek, na svete takych vela nestretnete.

nautilus

poznam tuto liecbu. treba napisat mail na adresu dr. albertovej ktoru najdes na webovej stranke alternamedica. a precitaj si aj ako tam mas ist - su tam nejake podmienky - je to tiez na tej webovej stranke. no a potom uz len sa tam vybrat a verim ze ti pomoze. ja som chodil asi pred dvomi rokmi - s vysledkom som spokojny. to nie je klasicke liecitelstvo - je to nieco medzi normalnou medicinou a prirodnou liecbou - a k tomu psychologia - cize to tiez vela pomaha ked mozes s niekym prebrat vsetky svoje problemy ktore nikdy nikomu nepovies. a pritom maju vplyv na tvoju chorobu ani to netusis.

franto

Az teraz som si pozrel ze o com to tu vlastne pisete o akom telefonovani a ked som si poriadne precital ten prispevok psycholl, no fakt nechapem kto ma tolko drzosti v sebe ze niekomu vola o jedenastej v noci! To akoze si si predplatila jej sluzby na 24 hodin? To som este nepocul. Sa cudujem, ze ti nevynadala. Ja by som ta niekam poslal. O jedenastej ratam ze mi vola niekto len ked ide o zivot. A jak tak citam tvoj prispevok tak ty asi zvyknes volavat hocikomu kedy sa ti zachce a otravujes s kazdou blbinou. To by chcelo skor psychiatra ako psychologa.