muži

Príspevok v téme: muži
laskonka12

ahojte,
píšem si s chlapom cez net nejaký čas. Rozumieme si veľmi dobre, v celku dosť si píšeme, ale stretnúť sa nechce, teda asi. Ja keď som navrhla stretko, tak to uhral do out-u. Nechala som to tak, neriešila, skúsila som to ešte raz, nevyjadril sa k tomu. Nechala som to veľmi dlhý čas tak, ani sme sa poriadne jeden druhému neozývali, pred časom keď sa ozval naznačil vo všeobecnosti, že by som mala chlapov popohnať, lebo je možné, že preto som sama, že niektorí sú takí. tak som mu vysvetlila, že pokiaľ už sa už o to pokúsim, tak to po nejakom čase nechám tak a čakám a keď to nevyjde, tak to nebolo ono, ale stále nedal pokoja s tým, že pokúšať by som sa mala. Ale ja sa naozaj nebudem a to som od neho nechcela nič ako rande, alebo niečo podobné, len sa priateľsky stretnúť a porozprávať sa. Nebaví ma stále to s tými chlapmi nejako hrať. Stalo sa mi to viackrát, akoby sa ma báli či čo (ale je pravda, že sú to také tie hanblivejšie typy), a teraz to nemyslím, len na zoznamovanie cez net, ale aj to reálne. Kamarát mi povie, že sa mi ozve a neozve sa mi, pokiaľ mu nenapíšem sms s nejakou hlúposťou, uplne niečím iným a potom mi volá, či sa nestretneme. Inak by mi asi ani nezavolal sám od seba, pričom viem, že chcel, on vie, že môže. Mužom už vôbec nerozumiem. Ako ich prekuknúť? nechať všetko na nich a čakať?

laskonka12

katka, možno len nevie, čo chce...daj tomu čas a nerieš to zatiaľ
milli, ty také myšlienky vypusti z hlavy a teš sa zo života, tak pritiahneš niekoho rýchlejšie ako keď budeš zadepkovaná a nešťastná :)

milli11

beskyd to stale pise, takze ja uz tomu zacinam verit. laskonka, tato myslienka ma napadla dnes, ked vidim, ako chlapi cukaju.

katka...

laskonka12, ja som sa toho mojho raz opytala, nech mi na rovinu povie, ci chce, ci nie. On odpisal, ze chce. Ale skutky su ine. Mala by som sa na neho vykaslat, ale je to tazke. No my sme sa uz 3 krat stretli, tak ja ho aj osobne poznam, tak je to tazsie. Tiez by som radsej bola, keby mi napisal, ze sa nechce stretavat, ze to nema zmysel, aspon by som to v sebe mohla ukoncit. Ale stale mi dava nadej a...

sweater

no beskyd rovnako sa mozes podhodnocovat aj ty :), a myslim si ze ludia sa nedelia do skupin, ako ze je zena v skupine č.1, tak ma mat k sebe muza zo skupiny č.1, kazdemu sa zda nieco ine krasne, a kazdi miluje toho druheho pre nieco ine, ach to moje vyjadrovanie je strasne, jednoducho ty sa sam sebe mozno zdas absolutne hrozny partner pre nu, a myslis ze tym ze sebe nedas u nej sancu ale nechas ju inym jej pomahas, ale mozno opak je pravdou, mozno by si ju spravil najstastnejsou na svete prave ty, to nemozes nikdy vediet, a moze to posudit jedine ona. aspon tak si to myslim :)

laskonka12

beskyd, nerob si srandu zo mňa :)ak si to myslel vážne, tak tým to nebude, to si určite nemyslí, to by som si mala myslieť skôr ja vzhľadom na nepomer niektorých vecí medzi nami...a ak nechce stretko, mne to stačí povedať narovinu, mne sa svet nezrúti :), len nemám rada také ani ani....
milli, je to hlúposť, že niektorí z nás si nezaslúžia partnerov, pokiaľ sa k tomuto budeš stavať takto, tak žiadneho ani mať nebudeš.

beskyd

sak mozno je presvedceny ze si zasluzis lepsieho, teda mu svedomie nedovoli riesit ta a nechce byt z teba po stretku zbytocne rozbity tak v zaujme zachovania vlastnej dusevnej pohody odmieta stretko:)