Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

macava

no ja som zatial len do normalnej kamennej parfumerie chodila takto cez net som este neobjednavala. predsa len si to mozem takto overit co mi sadne aka vona. ty to potom ako robis ked objednavas, podla coho sa riadis?

anicka89

No tak niekomu je asi lepšie zaplatiť za lacnejšiu napodobneninu ako si priplatiť tých pár eur za kvalitu ktorá dlhšie vydrží. Ja osobne som sa teda takto už viackrát popálila, takže keď už niečo idem kupovať jedine niečo overené.

hamula

Kvetula presne takto ja riešim či už k narodeninám alebo k Vianociam, či k nejakým výročiam. Pekne z pohodlia domova si vybavím všetko na jednom mieste a nemusím obehávať celé mesto kvôli tomu.

Raddii

šak to by malo aký zmysel keby si musela neviem koľko toho na seba dávať, veď to by nebolo efektívne. To potom by som si musela najväčší flakón kupovať a teda to moc vo zvyku nemám :)

Chrisiana

tak keď máš takto kúpenú voňavku, tak ti stačí jeden strek alebo dva a to ti vydrží aj celý deň, aspoň teda mne tie moje voňavky a vôbec netreba na seba dať pol flakónika.

Kvetulaaa

ano, aj ja mam radsej kvalitu, nech to stoji za to, ale napriklad na Notine si viem kupit vonavky aj za dobre ceny, tam kazdu chvilku maju nejaku akciu alebo cosi, ze super sa da aj original kupit a nemusim spekulovat s nejakymi napodobeninami.

macava

inak tomuto tiez nerozumiem, ved ked sa mi nejaka vona paci, tak si ju kupim a kvalitne vonavky, tie vydrzia dlhsi cas, lebo staci ich davat trosku, aspon taka je moja skusenost.

Chrisiana

podobné je to aj u nás, mne sa napríklad na Notine páči, že hneď máš možnosti, veľkosti, že aké vybrať, ja zvyknem také tie 30ml kupovať, to je tak akurát, väčšie sa mužom podľa mňa neoplatí, raz som mu kúpila 100ml a išiel na víkend preč, dával si ju do batohu a mu padla a rozbila sa, veľké je také dosť aj nepraktické nosiť so sebou niekam