Uzliny, oslabena imunita

Príspevok v téme: Uzliny, oslabena imunita
suns

ahoj RNG, chcela by som Ťa poprosiť o radu.. našla som si tému, v ktorej si veľmi dobre hovoril o uzlinách..
Moja otázka - mala som dosť dlhú dobu oslabenú imunitu, študovala som spev a pri dennom namáhaní hlasu som neustále mala zápaly horných dýchacích ciest a hlavne hrdla. Neustále som brala antibiotiká, až som sa dostala k imunológovi, ktorý mi pomohol imunitu napraviť. Dnes už som chorá max 1-2x do roka, čo sa snažím liečiť iba vitamínmi a stravou (a darí sa mi to :) Často som mala zdurené uzliny, dokonca aj v slabinách, nielen na krku.. už dobrých pár rokov som ich mala kludné, až pred mesiacom sa mi objavila jedna v slabinách a bolestivá, asi po 2 týždňoch sa stratila..všimla som si jednu na krku, nieje viditeľná, ale na dotyk ju cítiť. Chcem sa spýtať, čo to môže znamenať? nemá to niečo spoločné s celkovým lymfatických systémom? Mám z toho trochu strach a chcela by som si ho nejako "prečistiť". Odkedy beriem antikoncepciu (už 2 roky), objavila sa mi dosť výrazná celulitída, pritom som štíhla ! môže tam byť nejaký súvis? Odlietam do zahraničia na dlhšiu dobu a rada by som mala tieto veci v poriadku. Momentálne beriem aj probiotiká :)
Ďakujem Ti moc krásne za odpoveď, som Ti naozaj vďačná :)
Soňa

suns

ďakujem krásne za túto vyčerpávajúcu odpoveď :)
o dva týždne sa sťahujem do Londýna, takže tam dúfam, že narazím na viac produktov tohto typu :) už som si Vás našla, takže mám a budem čítať :)
tiež som proti všetkým liekom, ktorá vlastne neliečia, iba potláčajú, aby to nebolo vidno :/
takže tiež razím cestu prírodou .. takže ďakujem ešte raz :)

RNG

Celulitis je prilisne hromadenie tuku v tukovych bunkach, ktore pri nedostatku kolagenu zacnu praskat a vytvoria strie. Podobne ked sa tuk hromadi v peceni, praskanie tukovych buniek vedie k zjazveniu=cirhoza.
Tuky sa daju odburat, pomoze pri tom lecitin a enzym lipaza, samozrejme cvicenie a menej rafinovanych a prebytocnych cukrov a jemnych muk.

RNG

Zialbohu toto forum nedovoluje uvadzat priamo ziadnych dodavatelov, povazuju to za nedovolenu reklamu.
Ale najdes ma napr cez Google.sk uvedenim napr rng, cistenie, alebo citricidal alebo enzymi a podobne.
Ja zijem v USA, kde je ovela viac zdrojov na doplnky, aj ovela kvalitnejsie a lacnejsie nez na Slovensku.Slovensko aj cela Europa v tomto jemne zaostava, hlavne kvoli byrokracii pri schvalovani, ale aj nedostatku lekarov, co su ochotni predpisat alebo aspon doporucit rozne doplnky.
Daju sa objednavat aj cez internet, mnoho Slovakov to robi uz dnes. Staci na to kreditna karta, ktoru ti vydaju vase banky, dobra je napr z Tatrabanky

RNG

Ak sa nepostaras o vybitie nakazy a uzliny budu dlho zatazene a spuchnute, mozu sa tam vytvorit poskodene nefunkcne bunky a niekedy aj bujnejuce=rakovinne.
Zalezi to od zamorenia tele, cim viac telo zamorene, tym viac poskodenych buniek sa vytvara.A tym je slabsia obrana tela, ktora ich za normalnych okolnosti rutinne vie znicit.

suns

super ďakujem :)
takže myslíš, že to nie je nič vážne? resp. tieto príznaky sú len veľmi slabé (našťastie), tak neviem, či to nemôže znamenať napríklad možnú rakovinu uzlín.. či to nemá nejaký súvis i s celulitídou, ktorá je práve príznakom zaneseného lymfatického systému - resp. neschopného pracovať správne.
A ešte otázočka, na všetky tie prípravky spomenuté v prvom odstavci máš prosím nejakého dodávateľa? či sú bežne dostupné v lekárni?
Ďakujem :)

RNG

Nuz na precistenie tela mas enzymi. Zdurene uzliny su obvykle z mikrobialnych utokov v tele, takze by som ti odporucal brat aspon nieco antimikorbialne urcity cas, napr rozrok citricidalu/GSE. A zobral by som si so sebou na vesty do zahranicia to minimum, ako GSE, oreganovy olej, vitamin C,E D-3 a probiotika.
Zapaly hornych dychacich su casto z infekcie v prinosnych dutinach, odkial sa daju vybit len napr kvapkami roztoku citricidalu, kvapkas si ich viackrat denne v leze s hlavou co najviac zaklonenou, aby sa to dostalo aj do celnych dutin, nielen prinosnych.
Pri kasli a zahlieneni odporucam pridat oregasnovy olej, najlepsie silnu, ako napr Oregano oil od formy NOW, kde je v enterickych kapsuliach 100 mg carvacrolu v kazdej.Ma ich napr aj iherb.com aj rozni ini distributori/vyrobci