ARTRÓZA

Príspevok v téme: ARTRÓZA
jarmila kurdelová

Na RTG pravého ramena mi zistili plošný kalcifikát subakomiálnej oblasti cca 4x0.5cm v.s. v šľache m.suprasponatus.Bola som na rehabilitácii,vodoliečbe,masážach a elektroliečbe a stav sa nezlepšil. Je mi stále horšie a rameno veľmi bolí.Už pri akomkoľvek pohybe.Poradte prosím, ako zmierniť bolesti, príp.akými liečebnými kúrami kalcifikát rozpustiť. Ďakujem.

71gloria

Na očistu kĺbov existuje kúra , v ktorej sa používa bobkový list.Aby bola efektívna, najprv treba dodržať postupnosť: očista čreva, potom močové cesty, až potom kĺby.

RNG

Na rozpustanie mineralov je chelacia. Prevadza sa organickymi kyselinami.
Najlepsie, co sa moze pre prirodzene odplavenie spravit, je drzat to miesto v teple=urobit si specialne tricko, kde na miesto priliehajuce na bolavu oblast sa nasije hruba tepla latka.
Natieranim stimulantmi(kapsaicin, MSM krem, aspercream) sa zvysi cirkulacia a miestna teplota a tym sa odplavi kalcifikat.
Dufam, ze tam uz nie je zapal, inac to treba preliecit minimalne protizapalovymi alebo este lepsie antimikrobialnymi-kazdy zapal ma svoju pricinu.

ludovít bako

Manželke našli na ľavom ramene kalcifikát. Má bolesti hlavy a chrbtice. Tŕpnutie ľavej strany, ktoré zasahuje až do krku vľavo. Niekoľkokraát za deň to úplne stuhne. Ťažkosti trvajú od novembra 2006 ked odpadla. Má velké bolesti a analgetiká zaberajú len cca na tri hodiny.Dakujem.