Veľký problém

Príspevok v téme: Veľký problém
nudny

Ahojte. Mam velmi, velmi velky problem. Zacali velke prazdniny a ja vobec neviem, co budem robit doma cez prazdniny. Mam iba jedneho kamarata, ktoremu som sa uz dlho neozval a bojim sa, ze ma odmietne. Ked som bol maly vzdy som vo volnom case pozeral televizor, potom som to zacal s tym prehanat az nakoniec rodicia mi ho museli zakazovat. Oni vzdy hovorili, ze nic cele dni nerobim, iba pozeram do kisne. Napriklad dnes ma to uz ani tak nebavi. A kedze som vzdy vo volnom case pozeral tv, teraz si nemam doma co zacat. Na zakladnej skole som prezil tazke obdobie, ked som sa zacal vyhybat ludom. Preto dnes nikam nechodim. Som velmi citlivy. Chcem skusit alternativnu medicinu. Na tejto stranke by som chcel spoznat niekoho z podobnymi, alebo inymi problemami. Mam 17 rokov a som z hlohovca. Prosim napiste niekto.

Adam123

Musis zacat sam od seba, aby si sa nenudil.Pozerat telku cele prazdniny to sa veru neda vydrzat, zavolaj kamaratovi alebo posli sms to je este lepsi sposob, ked bude chciet tak sa ti ozve, alebo si vyjdi do mesta, mozno niekoho stretnes.Mal som podobne pocity, nesmies sa bat, stresovat, ved vsetci sme len ludia, hladame si priatelov cely zivot.

ahaja

neberte život tak vážne a budte spontánni :) a čo sa týka teba ved máš záujem o alternatívnu medicínu tak sa skús venovať tomu nejakú literatúru skus a čítaj si vonku nie doma ked je pekne s knižkou človek nevyzerá taký sám a možno niekoho zaujmeš a spýta sa ťa na to o čom to je a môžeš mu možno aj dobre poradiť, veď si mladý človek skús zažiť dobrodružstvo ked už nie naživo aspoň o tom čítať :) alebo sa chyť sadni na bicykel keď je pekne a vyvetraj si hlavu za to nič nedáš okrem toho je veľa ľudí kotrý by mohli byť našimi priateľmi len o tom nevieme lebo sme s nimi prerušili kontakt a bojíme sa ich osloviť ... nechcem preferovať facebook ale na toto je to veľmi dobre hoď niečo na stenu amožno sa niekto s tvojich spolužiakov bývalich alebo súčasných ozve ved ked si taký uzavretý možno aj málo o tebe vedia a možno máte tak veľa spoločného :)

Carie

Alternativna medicina je urcite lepsia ako klasicka, hoci ako kedy. Nie vsetky problemy sa daju vyriesit alternativnou, ale vacsina ano. Ty mas nejake zdravotne problemy, ze sa o to zaujimas? Co konkretne? Mozem ti poradit, pohybujem sa v tejto sfere.

A co sa tyka toho, ze sa bojis, ze nebudes mat co robit, no treba si najst konicky. Ja mam napr. hrozne rada turistiku a teraz idem skusit aj via ferrata a horolezectvo. Najdi si co ta bavi a potom si najdi aj kamosov a kamosky, co budu mat rovnaku zalubu. Pojde to lahsie, ako len tak hladat neurcito niekoho. Drzim palce :-)

reneSNV

preco nemam ?
boli dvaja ktorych som kedysi povazoval za kamaratov ale akurat si zo mna vkuse robili posmech a bol este jeden ktory bol celkom v pohode ale ten sa na mna vykaslal

nudny

a co tak to zmenit pre booooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaa? Navzajom si tu radime, ale ja si myslim, ze by nam vsetkym pomohlo keby sme mali aspon jedneho kamarata. To by mnohe vyriesilo, lebo obcas stracam nadej aj ja uz. Ci ty by si sa bal aj stretnutia z clovekom ako si ty? Lebo doma je to hrooooooooooooooooooooooooooozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

reneSNV

nudny
tvoj posledný príspevok to je úplne rovnake ako u mna aj mna deprimuje ze nemam
kamarátov ja som si občas doprial hodinu az dve na bycikli este pred par rokmi ale postupne ma to prestavalo baviť pomaly strácam nadej ze sa to zmneni

nudny

a este jeden problem. Deprimuje ma ked vonku svieti slnko a ja nemam ist s kym von. Vtedy na mna dolahne cudny az depresivny pocit a sameho ma nebavi chodit von. Preto mam radsej ked je vonku zly cas, aby som si nemusel nic vycitat. Ked prsi vonku mam hned dobru naladu. Vtedy sa z nicoho neobvinujem. Viete si predstavit, ze ste a pravdepodobne budete cely zivot doma a nemate si co zacat a mate casto zlu naladu?

Annika1987

Takych chalanov, ako si ty, som poznala viac. Vsetko sa to zmeni, ked si najdes babu. Vtedy sa chalani strasne vedia zmenit a cely zivot dalej uz maju normalny.

arwenxun

no tu alternativnu medicinu som este neskusala ale sak moze to podla mna fungovat a podla mna je tvoj problem aj mozno to, ze si uzatvoreny a nikam nechodis, sak nevadi ked nemas s kym chod aj sam si niekde len tak sadnut, ked si z hc tak asi len do baru:) a zavolaj tomu kamaratovi a chodte napr na volaky festival tam mozno stretnes volakych novych ludi a tak