Zamestnanie po strednej škole/problém so stresom a nervozitou v novom zamestnaní

Príspevok v téme: Zamestnanie po strednej škole/problém so stresom a nervozitou v novom zamestnaní
slaloms

Ukončila som strednú školu a idem posielať životopisy do zamestnania. Trápi ma však počiatočná nervozita a stres v novom zamestnaní. Zaujiímalo by ma ako ste vy zvládali prvé dni vo svojej práci keď ste začínali. A ako to beriete teraz, keď k vám do práce nastúpi niekto nový a mladý, vidíte že je nervózny a zo začiatku sa až tak veľmi nechytá a pod.
Mam veľky strach vykročiť takto neskusene do života len so strednou školou......a k tomu som ešte tichšej povahy...

Uhlie

Zeny, chodte vy len robit do zenskych kolektivo a tam sa vzajomne podrazajte. Muzov neotravujte. Dost vas mame doma.

jjk

tak tak..ženský kolektív je na hov.o

závidia, ohovárajú, podrážajú,

ja som vystriedala len tri zamestnania a mám 45 rokov ale poviem ti, že v každej novej robote som prvý týždeň trpela, dokonca ráno vracala. Nový kolektív, učiť sa novú prácu, strach že sa to nenaučíš alebo urobíš nejakú chybu, nový šéf..

soffa

no ak su normalny ludia v kolektive tak ti pomozu.ja mam na starosti vsetkych novych ludi co pridu do firmy a poviem ti je jedno ci si absolventka alebo zena vo veku 50 rokov.kazdy ma z novej prace stresy.tak len klud,vsetko zvladnes sama,len to potrebuje viac casu,aby si si zvykla ako na robotu tak aj na nove veci,a kolektiv.ale chod radsej pracovat ku chlapom ak sa da,je to omnoho lepsi kolektiv,lebo zeny vedia zavidiet;-)))

jankaaaaaaaaa

nic sa neboj. pokial si tu na slovensku vobec aj najdes nejaku pracu tak zabudnes ze si vobec nejaky stres mala.. to len tak aby si nebola sklamana ze ti neodpovedaju na zivotopisy.. bez praxe ta malo kto zamestna, tu na slovensku absolventi skol maju mizivu sancu ze sa zamestnaju