Krvná zrazenina

Príspevok v téme: Krvná zrazenina
JajbolitoMa

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, do akého dňa sa môže prejaviť krvná zrazenina, pri celkom slušnom údere hlavy. V mojom prípade už prešiel týždeň a príznaky neviem či si vymýšľam, ale trocha cítim to miesto kde som to udrel-fakt trocha a trocha horšie vidím. Pri tom páde som si poranil aj nohu, na ktorú ledva došľapujem, ak to ma nejaký význam. Ďakujem za odpoveď, prajem pekný deň.

vitavi

Máš 15 a cievnu príhodu ??

Dávaj si pozor, krv sa zahusťuje tukmi, ktoré majú bod topenia vyšší ako 40 stupňov.
Prispieva k tomu aj solenie, pečenie, údenie, vysmážanie.
Jediné vhodné tuky sú z olejnatých semien alebo panenský olej v minimálnom množstve.
Tuk sa môže tvoriť aj z nadmerného množstva jedla, hlavne z bielkovín.

RNG

Aj hlboke zilove trombozy sa daju rozpusti fibrinolytickymi enzymami, ako nattokinaza, lumbrokinaza a serrapaptaza. Tieto bezpecne potravinove doplnky nielenze bezpecne, bez moznosti krvacanlivosti riedia krv, ale vedia rozpustat aj fibriny usadene na stenacgh ciev aj trombusy, tj trojrozmerne krvne zrazeniny.
Ja to mam uz aj osobne vyskusane, ked som mal krvnu zrazeninu v clenku a chodidlo mi zacalo naberqat modrofialovu farbu, tak som to davkami 4 x 4000 az 6000 FU nattokinazy za 2 dni rozpustil. Odvtedy beriem udrzobne najmenej 2 x 2000 FU nattokinazy a obcas aj 120 000 IU serrapeptazy. Tym sa vyhnem moznosti infarktu alebo porazky v dosledku krvnych zrazenin.Je to samozrejme ovela ucinnejsie, ako brat aspirin. Aspirin totiz uplne nezabrani tvoreniu zrazenin a uz vobec ich nie je schopny rozpustit.
A pravidelne branie tejto kyseliny narusa kolbovu hmotu a vystelok zaludka a criev= rozpusta ochranne mukosacharidy

xxx265

Nie vždy krvná zrazenina končí smrťou. Mám 15 a už mám cievnu príhodu zasebou. Ihneď nastívte lekára,pretože je to vážna vec. Som rada,že som prežila.

Ja a ja

Prosim ta uz si mal davno byt u lekara!! Pred dvoma tyzdnami mi zomrel kamarat, pretože ho nejaky kkt tresol po hlave!!! a zo zaciatku nemal ziadne priznaky nic mu nebolo...:((

muc

kazdy!!!! uraz hlavy by mal byt vysetreny!!! je to naozaj len a len na dotycnom, ci sa necha vcas vysetrit, alebo si pocka, co z toho urazu vznikne....

2bodka

Treba ist na pohotovost, ak bol silny uder do hlavy, mali by spravit CT vysetrenie, aby vylucili vnutorne poranenie a nie sediet doma a rizkovat!