popraskané žilky na nohách-metličky

Príspevok v téme: popraskané žilky na nohách-metličky
miccra

mám geneticky zdedený problém, ale nech mi prosím nikto nenpíše, že sa to nedá riešiť /okrem laseru/...tvoria sa mi na nohách popraskané žilky, napriek tomu, že sa zdravo stravujem, plávam, bicyklujem, tlačím do seba detralex a vitamín E a A, minerály, pohánku atd.a oni sa robia vždy nové, stačí, aby som sa len lahučko udrela o pedál bicykla, urobí sa mi modrina a pod ňou tie hrozné metličky...mám ich plné nohy, už som niektoré aj odstraňovala laserom, ale ostali mi tam hnedé flaky už rok...je nejaká iná možnosť...ako funguje YPL metoda? poradí mi niekto? diky:))

lenockaaa5

Najlepšie ako pomôcť svojim nohám je odstránenie metličiek a začínajúcich kŕčových žíl. V apríli otvára svoje brány špecializovaná klinika Blumental clinic v Bratislave. Poraďte sa s odborníkmi a špeciálnymi prístrojmi odstráňte problém.

inka.hrivnak

RNG. skus sa na to pozriet z nasej strany: napises tu, ze potravinove doplnky v europe a zvlast na slovensku prakticky nie su, alebo nie su dostatocne vhodne a kvalitne, najlepsie su v USA, ale pritom prispievas do slovenskeho fora. co mi ako konzumenti z toho mozeme mat aky osoh? ked si to tu nekupime, tak naco su nam take informacie?

suuuise

Miccra: mne po YPL ostali jazvicky a cievky vobec nezmizli. tak ja by som ti to vobec neodporucila. to skor laser mi pomohol

RNG

miccra, beznui lekari ti rozhodne nepredpisu potravinove doplnky a viacmenej ich zbytocne hladas v lekarnach, lebo to nie su lieky. Ale ich najdes v mnozstve doplnkovych obchodoch, hlavne na nete zo zahranicia, lebo Slovensko a teda aj vlastne cela Europa su v doplnkoch dost zaostali.
V USA je vyber podstatne lepsi, aj ceny kvoli konkurencii podstatne nizsie.

miccra

dakujem všetkým za odpovede,ešte mám otázku, že tie všetky prípravky si mám dať predpísať u cievneho lekára alebo si to môžem kúpiť v lekárni a užívať podla návodu?napr. tie aminokyseliny l-lysin, atd. to si mám kupiť osobitne, alebo je to zložka nejakého prípravku?

RNG

mozna si unikatny pripad, ale mnohym zenam dostatocne davky z viacerych uvedenych pomohli. Samozrejme nemozes ocakavat vysledky s malymi davkami.Len samotnych bioflavonoidov musi byt niekolko gramov denne a mozem sa stavit, ze si tolko nebrala.A rutin je najmenej ucinny, diosmin asi najucinnejsi.
"Za malo penazi malo muziky" hovori stare porekadlo

hmmmmmmmmm

:-(kebyze to viem dopredu, tak do toho laseru nejdem.skusala som uzivat askorutin a aj ine bioflavonoidy,ale tie zilky su ako nezastavitelne...skusala som aj heparin gel, v nadeji ze sa spriechodnia..escin na posilnenie ...nic.len horsie.

hmmmmmmmmmmm

miccra ja mam vlastnu skunsenost s laserovou liecbou metliciek.laser skoaguluje krv v zasiahnutych cievkach a ma vytvorit nepriechodnost,teda uzavriet metlicku.tym,ze nebude nou prudit krv sa stava menej viditelnou.ano, iba menej viditelnou, nie takou modravou alebo cervenkastou.to laserovanie je neprijemne, akoby ta stipkali gumickou.co sa casto stava,ze metlicka, teda ta cieva si vyzenie nove ciievky a prakticky sa teda problem len zhorsi zmnozenim.prepac,ak som ta sklamala, to je moja skusenost, ktoru mi potvrdil aj zdravotnik.skus sa obratit na cievnu ambulanciu o vysetrenie a konzultaciu.existuje aj skleroterapia, kde sa injikuje do cievy roztok, ktory tiez ma uzavriet cievu ,ale tam ta cieva ozaj mizne.ci sa tvoria vyhonky, to neviem, porad sa na cievnej ambulancii.co sa tyka zivotneho stylu, nemam nadvahu, mam kopec pohybu ale mam viac menej stojave zamestnanie/pracujem v lekarni, takze viac menej stojim za tarou cely den,alebo beham/ale tiez som to zdedila po mame.a viem ze to nie je len neesteticke ale aj riadne bolave, hlavne v teple!drzim palce!

RNG

Inac krehnutiu ciev napomahaju stvrdnute usadeniny na cievnych vystelkoch,ktore zamedzuju pristup zivin na regeneraciu cievnych vystelkov, samotne cievy preto tenknu a tvrde nanosy v nich coraz viac krehnu, preto odporuca kazdemu si cistit cievy od tukovych a tukovobielkovinnych nanosov branim lyzice cisteho lecitinu minimum raz tyzdenne.
Inac lecitin je aj vyziva pre mozog, zlepsuje jeho cinnost.
Ako zdroj neurotransmiterov(choliny) je zaroven protidepresivny a zvysuje mierne IQ.