Nesprávna veľkosť topánok

Príspevok v téme: Nesprávna veľkosť topánok
Dolores

Kúpila som si topánky (lodičky) v takej veľkosti ako ich nosím vždy, aj som ich skúšala v obchode. Ale keď som ich začala nosiť tak som zistila že sa mi pri chôdzi vyzúvajú. Nevie niekto poradiť ako sa dá nejak spraviť aby sa nevyzúvali? Už som skúšala napchať dopredu vatu ale nepomohlo..

grendin

ahojte,chcem si kupit lodicky zec net lebo mam čislo 44 a v obchodoch maju max 41.
Mám si odmerat stielku( dlku nohy od päty k palcu) a podla toho vibrat na nete velkost?
lebo niektore su 46 a maju dlzku 28.5 a niektore su 44 a maju ties 28.5 a teras neviem ked je pisana iba velkost a nie dlzka tak nieviem :( ja mam 28.4 ale neviem ked kupim s 28.5 ci ma nebudu tlacit lebo potom su iba 29.5 alebo 29.2 a to mi bude velke poradte prosím.

aglaar

Dobrý..boli mi darované čisto nove topánky,len že sú mi velké o jedno čísielko ..chcem to nejako vyriešit..aby som ích mohol nosit ...

tekvicka_

kup si bud gelove vypchavky, ktore sa myslim lepia do prednej casti topanok a nohu akopy nadvihnu dozadu, alebo si kup take lepiace, ktoré sa lepia dozadu a tak pata lepsie drzi. kupis napr. v deichmane. ja mam v lodickach tie dozadu

Aurasoma

existuju specialne vlozky do topanok, ktore topanku trocha zmensia a zaroven sa pri chodzi noha na ne akoby prilepi a dobre to drzi. len neviem ako sa volaju. treba sa spytat v predajni obuvi.

Annika1987

Dolores, tiez mam doma krasne topanocky. Ked som ich kupovala, mali len 38 ale prave tato 38 bola naozaj 38 a teda su mi velke. Nosim ich vynimocne, nevzdala som sa ich. Take topanky ma asi kazda :).

Dolores

Tak vymeniť sa už asi nedajú keďže ich mám doma už niečo cez mesiac. Vložky do topánok som zatiaľ neskúšala, ale tak kúpim a uvidím čo to dá. Fakt ma to mrzí lebo sú vážne pekné, ale takto ich nemôžem nosiť.

Annika1987

Niektore materialy sa pri noseni roztiahnu a pri kupe topanok by ta na to mala predavacka upozornit. Ja nosim velkost topanok od 36 do 38, je to rozne, preto sa na cislovanie nemozes spoliehat. Myslim, ze najlepsie urobis, ak ich bud vymenis alebo das niekomu, kto ma vacsiu nohu ako ty.

hmmmmmmmmmmm

no, riskujes pekne odreniny.skusala si si dat do nich vlozku do topanok?viem ze v lete neprakticke..a neda sa to vymenit?