Zlášty vzťah, zvláštni partneri

Príspevok v téme: Zlášty vzťah, zvláštni partneri
PalickazKE

ahojte, s priateľom sme spolu už dlho, skoro šesť rokov, veľmi sa ľúbime a už padla aj reč o svadbe. Ja mám 22 on 24. Obaja sme takí trochu nesociálni. Ja mám tak jednu-dve kamarátky a jeho a on len kolegov v práci, s ktorými ale nerád chodí von a ja taktiež nerada chodím do spoločnosti, radšej si zašportujem alebo som s ním. Za ten čas ma podviedol a aj ja jeho a po takej skúsenosti sme si sľúbili, že už si radšej vždy hneď všetko povieme na začiatku. V poslednom čase ale začal vymýšľať, že chce kamarátku (totiž ja som mu raz nevrhla, či by sme neskúsili sex do trojky, ale potom som si to rozmyslela), tak som mu povedala, že ak mu nestačím, nech si niekoho nájde a ja celkom aj rada žiarlim, keď sa páči ženám, ale začal sa stretávať s malými žabami, tak sedemnásťročnými, mne to v podstate nevadí, ale nie je mi to príliš príjemné, tak ako som si predstavovala... už som mu to aj hovorila, ale on stále tvrdí, že nemá s kým ísť von, že on veľké partie nemusí a tak....., sme spolu teraz menej, lebo jednak nebývmae v rovnakom meste a on robí aj víkendy ako kedy a ja pracujem na dve zmeny. Preto mám problém v prvom rade sama so sebou: na jednej strane som mu dovolila stretávať sa s kým chce, nech má kamarátok koľko chce, na druhej strane sa sama presviedčam, že to nič nie je, ale pritom ma to neuveriteľne zožiera. ja skutočne neviem už čo mám robiť, veď som psycho, čo mu mám na to povedať? alebo si mám naozaj len zvyknúť? viem, že by ma nepodviedol, ale na čo sú mu tie mladé žaby??

Rolex75

Mne sa nahodou nazor Obycajnej pozdava, aj ked ma naprvypohlad tiez sokoval. Tuto temu isto riesi kazdy, kto je vo vztahu, a stanovisko obycajnej je velmi prakticke.
@Obycajna : mohla by si mi prosim napisat kolko mate obaja rokov, pripadne kolko trva uz vas vztah? Lebo myslim si ze tato zrelost skutocne s vekom suvisi, minimalne viete rozlisit podstatne od nepodstatneho, dokazat nepodstatnemu nevenovat pozornost, aj ked clovek je prirozdzene jesitny a chce byt pre druheho jediny jeden. A tiez s vekom mozno suvisi aj moznost vyberu, predsalen v urcitom veku su vsetci co stoja za hriech vo vztahoch a nemaju zaujem o nove.

janulka..

:)) toto je cele zvlastne... ale kvoli comu by ste sa rozisli vy so svojim partnerom? mam najlepsiu kamaratku, ktora sa vydavala mlada a zial po troch manzelstva sa rozviedla, lebo zistila, ze ju jej maznel podvadza, s tou co ju podviedol, tu si vzal a tu tiez podviedol, teraz ma dalsiu a znova podvadza a pritom, ked lubi, tak lubi silno, ale len chvilku. Podla mna toto je divne, ked ma ten chlap pomaly 40 rokov a nevie co chce. ja viem ze toto je odveci :D ale nedalo mi to, uz ked sa tu o takychto veciach toci

Weva

Ja si myslim, ze prilezitost robi zlodeja a jedine co funguje je, ked clovek chce zostat verny a do situacii, kde zacne byt horuco nelezie...

Ale na to musi mat upratane v hlave, ze co je pren podstatne...

čerešňa

To naozaj všetci muži berú príležitosný sex len ako ukojenie si svojich pudov a počas aktu nedávajú do toho aj niečo citové? Alebo sa nájdu aj takí, ktorí ak už majú mať s inou, ako svojou ženou, či priateľkou niečo intímne, tak na to potrebujú určitú náklonnosť a lásku ? Môj manžel mi už niekoľkokrát na podobnú tému povedal, že ak by mi mal zahnúť, musel by k tej dotyčnej aj niečo cítiť. Tak teraz neviem čo je väčšie zlo, či keď si to muž rozdá s kadekým len tak pre zábavu, alebo keď sexuje mimo domu so ženou ktorú ľúbi, ale zatĺka to pre dobro v rodine.

sway.

Podla mojho nazoru ma kazdy svoje "sracky"..Pre zivot niekoho ineho - partnera nie su absolutne dolezite,tak naco mrhat cas a energiu?

obyčajna

ludia, o com to tu trepete? ja som si jeho prispevky precitala vsetky a nikde som nenasla nieco take, ze by si vodil domov frajerky alebo ze by jeho partnerka tak otvorene s niekym paktovala. sak si to precitajte a potom piste. ja skor z toho mam pocit ze ak sa aj u nich nieco stane, tak je to diskretne a nevesaju si to na nos ani sa s tym neotravuju.
ja tiez som vydata a uz nie rok a tiez nepatram po tom co moj muz kedy za tie roky robil alebo nerobil. naco by mi to bolo? staram sa o to ako to funguje v manzelstve, ci sa riesia dolezite veci a to je podla mna to hlavne. preco si mam lamat hlavu nad vecami ktore som ani neni schopna zistit a overit, boze, sak by som bola udreta na hlavu. dovera je dolezita vec, to je pravda, len clovek nema rypat do osieho hniezda.
nedavno sme mali vyrocie svadby a mali sme taku rodinnu oslavu. a moja sestra sa spytala mojho muza, ze nech teda konecne prizna kolkokrat mi bol neverny ze sa mu to dnes akoze vsetko odpusta. aj ked to myslela urcite len tak pre spas, ale aj tak som to zastavila. povedala som: co sa pytas, urcite najmenej stokrat. a prehodila som rec na ine. naco by som sa v tom mala prplat komu by to pomohlo. ja mam dobreho muza, starostliveho otca. robi vsetko pre to aby nasa rodina mala vsetko co potrebuje. a nejake tajomstva ma pravo mat. mozno mi ani neverny nikdy nebol ale vobec sa s tym netrapim. toto je tema ktora len vyvolava spory. my sme si pred svadbou dali taku podmienku: ak chceme spolu zit, budeme dbat na to, aby sme nesposobili ujmu nasej spolocnej rodine. ja som vtedy jasne povedala, ze z mojej strany by ma velmi bolelo, keby som raz musela ist k lekarovi preto, lebo som od neho nieco dostala. alebo keby sme sa museli rozviezt kvoli tomu ze on ma nejake nemanzelske dieta. a tohto sa drzime a vsetko je v poriadku. nerieste veci, ktore nepalia. problem je len vtedy problemom ked sa v nom zacnete babrat. neplati to pravdaze o vsetkom ale o nevere podla mna urcite. je to moj nazor a ked vy mate iny tak si zite podla neho.

alebo?

mumro, chcela by som vidiet tvoju pohodovu reakciu, ked raz prides domov skor z prace a najdes svoju milu vasnivo sexovat s tvojim kamosom. Ci by si ten nazor na zneuctenie podvadzanej osoby nezmenil:) Nechce sa mi verit, ze by si sa usmial a povedal, ze ich pockach v kuuchyni s cerstvou kavou:) Ale ak hej, tak klobuk dolu k tvojej pohodovej povahe..

Weva

Ja vidim dolezity bod v tom co oslovila Lolitta - ze ci si slubite vernost alebo nie... Ked sa najde par, ktory o tom otvorene hovori a obaja su za, ze chcu akysi otvoreny vztah, je to podla mna ich vec. A to je mozno Mumrov pripad.

Lenze:

1, vacsinou to tie zeny i tak az tak pohodovo nevidia (su i vynimky), alebo

2, chlapi sa TVARIA ze to myslia s vernostou vazne a potom musia klamat.

Beriem, ze sme rozdielne pohlavia a mame rozne predstavy, napriek tomu chlapi vedia, ze maloktora zena by to akceptovala a tak tlacia kaleraby do hlavy o tom, ze je ich jedina a za rohom obchytkavaju kolegynu lebo si to necha... To mi vadi!

Aj podla mna je to ciastocne vekom a zrelostou, a skutocnou laskou. Ked skutocne milujes a budujes nieco dolezite ako rodinu, pocit ze si si to este neodtrtkal a ked mozes dozenies to s nejakou neznamou kraskou je prec a nahradia ho ine veci v zivote. Aspon u nas je to tak :)