Zlé sny

Príspevok v téme: Zlé sny
Silvika15

Dobrý deň, mávam zlé sny. Najskôr sa mi snívalo že som šla po moste s mojim otcom a v tom sa začal rúcať pod nami aj pred nami. A keďže neviem plávať cítila so nebezpečie.

Druhú noc sa mi snívalo že rodičia somnou museli stále niekam chodi pretože som bola nejaká chorá, niečo so zubami a so strojčekom na zuby.

Túto noc sa mi snívalo že som sa niekam balila, bola som úplne nervozna a v tom sa za mojim chrbtom začala bozkávať moja sestra s frajerom. Ja som sa nahnevala a ony niekam odchadzali akoby nič zlé nespravili, tak som sa zobrala a bežala za frajerom ale on ako keby nemal záujem. A v tom som sa zobudila a tiekli mi slzy po tvári a začala som strašne plakať.

- mira

Silvika, skús napraviť svoju stravu, hlavne nejedz večer pred spaním najmenej 3 hodiny, ani veľa nepi. A na večeru jedávaj len málo tučné jedlo a v menšom mnmožstve, obmedzuj celkove v strave tuky a bielkoviny. Úplne vynechaj nasýtené tuky a mlieko a mliečne výrobky.
Takto naprav svoje črevá a trávenie, zameraj sa na zeleninu a obilniny, ktoré nezahlieňujú - celozrnné kaše a iné formy a druhy obilnín.
Stav čriev a mozgu úzko spolu súvisia, študenti to poznejú, vedia, že s plnými črevami ide aktivita mozgu dolu, alebo je deformovaná.

Inn

MatoK - máš pravdu, to ze si nepamatam neznamená, ze som nesnívala suhlasím:)

Silvinka vieš čo niečo na tom bude na tom priatelovi - lebo ja priatela mam pat rokov a od kedy spávame spolu v jednej posteli citim sa tak neskutočne bezpečne ze aj sny zle odišli hehe.....tak skus sa trošku zamyslieť či je všetko tak ako má byť....nechcem radit vo vztaho lebo vas nepoznam ale ak človek nemôze plno dôverovat....bud to zahod za hlavu tu jeho neveru a naplno sa otvo alebo ked to nedokazeš ukonči vztah - jedno alebo druhé - myslí na seba a svoje zdravie!!!! drzím palec:)

Silvika15

Súhlasím s vami, bude to skôr súvisieť s tým priatelom. V minulosti ma podviedol pred dvomi rokmi, teraz sme spolu rok a je iný, ale bojím sa že mi ubliži alebo že ma prestane ľúbiť. Ale on sa zmenil ale predsa len. A ešte niečo s tým to ma asi spoločné pretože, neviem proste on nieje taký že by mi vedel vždy poradiť a stáť pri mne, ked sa niečo deje a som smutná tak sa ma vždy spýta čo mi zase je miesto toho aby sa spýtal ako mi pomože :-(

MatoK

Ahoj Silvinka,

ako Ti pisala Inn, sny su odrazom reality, takyto sen vacsinou znamena, ze sa niecoho podvedome bojis, s cim sa zatial nevies vyrovnat. Skus porozmyslat nad tym, odkedy sa ti to sniva, a ci sa nestalo v nejakom case predtym, co by suviselo s tvojou rodinou alebo priatelom. Je mozne, ze ti to potrva, lebo to kludne moze reakcia na nieco z davnej minulosti.

Inn: To ze sa nepamatas, ze sa ti sniva, neznamena, ze sa ti nesniva. Snivanie je extremne dolezite pre spravne fungovanie mysle.

Silvika15

Ďakujem vám veľmi pekne za radu. Skúsim to teda, lebo naozaj mi to ide všetko na psychiku. Som taká že niektoré veci si beriem príliš k srdcu, niekedy sa snažím to zakryť ale občas to nejde a aj ked to niekomu poviem tak mi povedia že to moc beriem važne a tak.

Inn

Ahoj Silvika,
mala som podobné problémy - sny mi zintenzivnovali az do stavu ked som začala zo sna kričať a blúznit a moc som sa potila a uz som sa dalšiu noc aj bala zaspať...az to doznelo do stavu, ze som musela ist psychologovi. Neskutočne vela rokov ma trapili sny. Sen je odrazom reality podla toho čo tu píšeš mam pocit ze sa niečo v zivote bojíš....hm? skús sa zamysliet stácas v určitej oblasti pôdu pod nohami? alebo sa niečo velmi velmi obávas?....ak ti môzem poradit začni tak, ze sny rano dosnívas do pozitívna....musís to jednoducho prekonať. ňrano ked vstaneš ostan v posteli zavri oči a premysli si celý ten sen a potom si ho dosnivaj do pozitívna napríklad pri tom oste ako si ho presla s otcom ruka v ruke otočila si sa a most stale stal a vy ste spolu kračali dalej chapes?

casom sa naučis aj vo sne ovladat tie sny do pozitívna....ale určite to nerieši podnet...skus viac zamysliet nad sebou a to ze spis dlhsie to s tym moc nesúvisí:) ja uz som rok po a vôbec sa mi nesniva a to som mala horsie sny:)

drzim palec

Silvika15

Teraz ako mám prázdniny som začala viacej spávať a pred tým, cez školu som spávala tak 7-8 hod. Teraz spím aj 10hodín. Neviem čím to bude ale zasahuje to aj do mojej nálady, bývam často smutná a myslím že to može byť aj tými snami.