zavistliva svina

Príspevok v téme: zavistliva svina
zawist

to som ja. preco neviem dopriat priatelom? preco som taka? :( uvedomujem si to, ale nejde to zmenit!! chcem sa tesit z ich stastia, z ich uspechov... nechcem zavidiet a kut pikle...
napr. teraz. kamoska sa stala policajtkou. zavesi na net denne asi dvadsat fotiek v uniforme. manzelova sestra sa tiez mala stat policajtkou, vystudovala VS, vsetko ok, ale ma zly zrak, tak nemohla - bola strasne sklamana. a kamoska? ta ma vysoky tlak, nadvahu, dioptrie (nosi sosovky) 3,5... ja neviem, ci je to zavist, alebo len tichy vykrik proti nespravodlivosti, ale nechcem byt taka... nezavidim preto, ze by som sa ja mala zle... mam skveleho muza, krasneho synceka, dobru pracu, vysoko odmenovanu a bohato naplnajucu... preco som taka? ako to zmenit??

lololo

Podla mna nastala taka doba,že sa závist stále "množí" teraz si aj niektorí súrodenci závidia !
Mna veru ináč vychovali,prajem každému nech má,čo má.
Asi som staromodna

lololo

Podla mna nastala taka doba,že sa závist stále "množí" teraz si aj niektorí súrodenci závidia !
Mna veru ináč vychovali,prajem každému nech má,čo má.
Asi som staromodna

Maros75

zawist- je to normalna ludska vlastnost v podstate. A na Slovensku to plati dva krat:)
,,Ak mne zdochne jedna ovca potesim sa ak susedovi aspon dve" :)

Ale je aj dobra zavist,teda skor snaha byt lepsi ako ti ostatni.A tym sa stava clovek uspesnejsi v zivote.

trala

plný súhlas s nikuska ty vôbec nie si závistlivá iba ťa štve, že švagrina nie je policajtkou aj ked je možno šikovnejšia a viac by si to dopriala jej ako tej kamarátke nie na tom nič zlé je to ľudské...pretože keby si bola naozaj závistlivá sviňa, tak by si si to vôbec neuvedomovala...

[zruseny17]

podla mna nie si vobec zavistliva, dokonca si myslim ze manzelovej sestre si to priala a kedze jej to nevyslo ostala si sklamana...cize nie si zavistliva ale zicliva...a kedze tej tzv. kamoske neprajes, tak ju jednoducho asi nemas moc rada...a co?kazdy sme nejaky, nemozme byt vsetci len stelesnena dobrota:)...PS-vsetci co ti tu pisali aka si len zla a zavistliva si asi doma po veceroch lestia svatoziaru:))))

Carie

A co jej zvidis, ze sa stala policajtkou? To jej myslim nemas moc co zavidiet. Inak zavist je normalna ludska vlastnost a pokial ju clovek dokaze mat pod kontrolou, tak je vsetko ok.

sway.

talentmania este som ti pisala dlhy prispevok na vysvetlenie :-) ze mozno nekecas a v tom pripade ti uprimne zavidim..Ale zrusili temu..

talentmania

Jasne uz ma napadlo xi xi tie KECY vsak to si ty ci nie?Ale ano vsak tak ja nic proti ja uz som aj zabudla na to :D))))