Botox do vlasov

janka5555555

www.rajprezeny.sk su aj cele sady vidu vas lacnejšie ked si to spravite doma sami ... a nie platit kaderničke a verit jej ze jedna ampulka stoji 20€ ma potom riadny zisk .. tie čo beru okolo desat taj to sa oplati :)

Simuska1987

tak ti to potom robila zle lebo mne kadernicka mi najskor normalne umyje vlasy potom nanasa tu vodicku z tej ampulky na miesta kde su vlasy znicene necha par minut posobit potom nanesie masku a necha par minut posobit neskor nanesie este serum a tiez necha chvilu posobit a potom mi vlasy umyje...cela procedura trva cca 30 minut

zuzi74

Pytala som sa preto, lebo mne kadernicka nanasala tu emulziu na suche vlasy, teda vobec neumyla iba trochu postriekala vodou a povedala, ze nemusia byt umyte. Mne sa to nepozdava, lebo ak niekto pouziva lak na vlasy, alebo gel, alebo penu (co nastastie nie je moj pripad), tak ta emulzia nemusi do vlasu efektivne preniknut. Ja som bola teda dost sklamana, po kure boli vlasy vyborne ale po prvom umyti ziadny efekt.

Simuska1987

no vlasy ti to osetri tak ze ich nemas tak znicene ale to ze sa ti nebudu dalej nicit pravda nieje lebo aj vplyvom slnka dazda a hocicoho fukania fenom sa tie vlasy nicia...ale mozem priznat ze na osetrenie vlasov je to fakt dobre si to raz za cas dat pretoze mam krajsie lesklejsie vlasy dokonca mi nemastneju a aj su objemnejsie a pritom ja mam dost jemne a splasnute vlasy.

Simuska1987

Ahojte, mna ta kura u kadernicky vyjde cca 8 eur co sa mi raz za dva tri mesiace oplati viac ako keby si to mam cele kopletne kupit a robit si to sama. nanasa sa to na samponom umyte vlasy.

zuzi74

Kocky, zaujimalo by ma, ci vam kadernicka nanasala tu emulziu z ampuliek na suche (teda neumyte vlasy) alebo samponom umyte vlasy?

Monitaaa

Baby neblaznite, ved sa to da bezne kupiť na internete, a aplikuje sa to jednoducho. Platiť tolko za jednu aplikaciu je fakt sprostosť.

Simuska1987

Ahoj,
ja si davam robit u kadernicky botox na vlasy znacky Loreal je to genialna vec. vlasy su po tom leskle, jemne, lahko sa rozcesavaju. podla stavu roztiepenia ti tie vlasy aj docasne uzdravi. dodava objem vlasom dokonca sa mi ani tak rychlo nemastia...je to fakt super vec ja viem o com hovorim vlasy mam dost znicene po objemovej trvalej z coho sa mi strasne lamu a stiepia vlasy. botox tomu dost pomaha aby boli vlasy zdravsie. jedina nevyhoda je ze to vydrzi cca 10 umyti vo vlase a nemozes si dat zaroven farbit vlasy mal by tam byt asi 3 tyzdnovy odstup.

Alicia

S botoxom-tzv.klobásovým jedom to nemá nič spoločné. Volá sa to Fiberceutic, ale neviem prečo tomu dali názov botox, veď ten sa môže len vpichovať. Asi kvôli cene, aj keď ozajstný botox-botulotoxín je oveľa drahší.