Všetko mi prebrala. Som na dne.

Príspevok v téme: Všetko mi prebrala. Som na dne.
Jane488

Všetko bolo super - mala som najlepsiu kamaratku,najlepsieho kamaráta,frajera,kopu priatelov=nádherný život. Naj.kamoška mi ho asi trosku závidela a tak začala konať.Zblížila sa s mojím frajerom na čo som ja nenormálne žiarlila (len v duchu).. A nakoniec sa začal zaujímať o ňu-prežila som peklo.. Začali spolu chodiť no hned sa aj potom rozišli.Ďalej si začala písať s mojím Naj.kamošom,po čase už chodili aj vonku ako kamaráti a teraz sú najlepší kamoši oni dvaja , hoci aj so mnou sa baví ma ma rád , ale taktiež strašne žiarlim. Ďalej -- bola som velmi oblúbená v triede ale ona sa začala hrať správaním na mňa a kedže je aj krásna (ja ani zdaleka) každý si ju oblúbil a každy ju ma najradčej. Potom ked som bola s nou v mojej dedine oblbla mojich kamaratov a tiež sa hocikedy na ňu vypituju.. Je to taká babrie. Nieje zlá,ale strasne ziarlím :):/ Ja vobec niesom pekná ale každý ma mal rád vdaka mojej povahe : vraj : priatelska,vtipna... Lenže ona sa začala správať presne tak ako ja a ešte k tomu je nádherná.. Nevravím, že nemám kamošov , ostatní ma maju radi ale ja už niesom tá ktorá bola ,pre nich najlepsia .teraz prisla na rad moja najlepsia kamoska Taňa .. :/ Tolko noci som preplakala .. Život sa mi znechutil..stále plačem .. ja už neviem žiť . Vsetkeho je mi luto. Nenormalne na nu ziarlim a štve ma , že sa sprava ako ja.. A aby som nezabudla - mala som známosť písali sme sa , obcas stretavali,vyzeralo to nádejne- no čo sa stalo ?? ... znovu mi ho prebrala .. vkuse plačem a neviem ako dalej .. :/. Kazdy ju ma radcej a ja len trpím ..

nathália08

bud sama sebou stále,a ak ta niektora napodobňuje,tak povedz-prečo nie si sama sebou a opakuješ slová niekoho iného:??povedz jej nech ta nenapodobňuje,ma ze sa ti to nepáči.
a nebuď smutná.

danielaaa

A co tak porozpravat sa o tom s nou? vysvetli jej ze ti vadi, ze sa po tebe opici a chce vsetko co mas ty :))mozno to zaberie

Jane488

Nie , nekamarátim sa s nou teraz preto , pretože je oblúbená. Najradčej by som sa s nou nebavila . Ale každý by hladal nejaké dovody , o väčšine nikto nevie a bolo by to čudné . a Dakujem vám za rady

lienocka2808

A ty sa s nou akoze stale bavis?? Ako som pochopila tak asi ano. Asi je to vypocitavost z tvojej strany. Teraz mozno ty tazis z nej, ked je taka oblubena teraz ona nie??
Ja by som sa s nou uz davno nerozpravala,a nie ty este chodis s nou von. Co potom cakas?

karlicka

poradím ti,ak sa zaľúbiš,nevešaj to nikomu na nos. nájdi si úplne iných - nových priatelov...a venuj sa iba láske a netrúb všetko do sveta.nechaj si v tajnosti niektoré veci.Bude sa ti darit,len si nesmieš velmi púštat ludí do súkromia,ty ich až pod kožu púštaš!
viem,o čom píšem
Nech si konečne štastná a zapametaj si,že závist je OBROVSKY NEPRIATEL Janka

Fidelity

tak tá krása, čo je asi jediné čo má ona a nemáš to ty - ako píšeš, až taká super asi nie je, keď sa musí po tebe opičiť, aby mala kamarátov, priateľa, aby bola obľúbená - tak sa dala na kopírovanie teba..
tiež som mala na strednej takú kamarátku, tiež nie som krásavica a asi ani priemerne pekná, ale mali ma radi pre moju povahu, veselosť.. ani mi to nedošlo, pokým mi to iní nepovedali.. potom som si ju začala viac všímať a už sa mi zdalo, že opakuje vo všetkom.. červené vlasy (ostrihať sa dať nemohla - mama ju mala dosť pod palcom), obľúbené plemeno psa, hudba,.. našťastie zase kvôli jej povahe ju veľa ľudí medzi seba nebralo, takže kamarátov mi nepreberala.. ale kopírovala celkom slušne.. po strednej sme sa nadlho odlúčili, ona išla pracovať a ja na VŠ, ale aj dnes mám pocit, že semtam musí mať to, čo ja.. našťastie priateľov mi nikdy nepreberala - tiež nie je kráska svetová.. snažila som sa na to vždy povzniesť a aj dnes sa snažím, hoci niekedy som bola pekne naštvaná.. keby mi preberala priateľov a známosti, istotne by som sa na ňu vykašľala.. načo sa trápiť a preplakať najlepšie roky svojho života (pre mňa to stredná jednoznačne bola).. taká kamarátka ako máš ty, by si nezaslúžila ani kopnúť do zadku, nieto pre ňu slzu vyroniť..

Mirča

Pokiaľ sa správa takto tak ju neber už vôbec za naj kamarátku. Ja som mala skúsenosť že všetci ma tiež odkopli len kvôli keciam.. síce nie je to presne také aký máš ty problém.. ale pointa je taká istá..
pozri sa do zrkadla.. povedz si som vtipná, pekná uvidíš že sa usmeješ... a určite si to nemusíš len hovoriť.. som si 100% istá, že si aj v real pekná a vtipná :).... treba troška času a nájdeš si nových kamošom lepších, novú naj kamarátku.. nového chalana atď :-)
začneš v podstate nový život :-)
no ešte pred tým zájdi za ňou.. a tak normálne s nádychom nadradenosti no aj sklamania jej povedz ako ťa sklamala a čo urobila...
keď si ty nájdeš nových priateľov ona príde ešte za tebou...

system

budes druhacka, este to nejak vydrz. jo novy kamosi sa zhanaju tazko. uc sa bude sikovna, po skole pojdes na VS, alebo do prace spoznas novych ludi, mudrejsich starsich normalnejsich a na starych kamosov si uz ani nespomenies ;)
(vlastna skusenost)

Jane488

Anika máš úplnu prvdu , zameriavam sa na ňu. Aké je ona krásna , super , každý ju má rád ... Ako žiarlim , že mi vsetko preberá .Ale mne to je lúto .A ja proste taká som . Ale budem sa snažiť to zmeniť . Potrebovala som to počuť , Tvoje slová . Dakujem Vám všetkým :)

Annika1987

Prestan sustredovat svoju pozornost na ineho cloveka, zameriavaj sa na seba namiesto toho, aby si rozmyslala o kamaratke. Vsimaj si seba a svoj zivot, nestoji vsetko na nej. Je tu niekolko dalsich miliard ludi a cely zivot, ktory mas pred sebou. Tak sa sustred na to, co budes robit ty.