nechapem

Príspevok v téme: nechapem
nemenovany 1

Nechapem dospelich ludi....dakto napise obycajnu otazku ci moze mat antikoncepciu v a bla bla bla....a na to ludia odpisu : ved to je este dieta ...atd....ale pritom keby boli oni mlady tak by o to mozno prisli aj v 10rokoch :@ kazdy je este deckom a moze mat aj 40 rokov....proste to nechapem ... je to moj nazor na ludi co pisu hovadiny.

!!!!!!!-

a načo máme lekárov ??? to asi hrabe deckám, ked sa na forach pýtajú, či majú brať antikoncep. Ved chodte k lekárovi a ten to povie !!!!!!
A na primitívne otázky, či prvý sex bolí, alebo či môže otehotnieť ak jej ejakuoval na brucho ..NAČO JE TU VYHLADÁVAČ ?? načo opakujete tie isté otázky do riti ??!!

a načo je google ???

bella12

... nie všetko, čo môžem, mi skutočne osoží. Čo budem mať z toho, že začnem so sexom v 15 rokoch a do dovŕšenia dvadsiatky budem mať za sebou viac neúspešných vzťahov (pretože to nezostane len pri jednom priateľovi)? Len zlomené srdce, podkopanú sebahodnotu, pocit hanby, zlé spomienky na situácie, ktoré som ani nemal zažiť. Tí, čo hovoria, že deti by nemali mať sex a brať kvôli tomu HAK tak radia často aj z vlastnej skúsenosti, s odstupom času vidia, že im to len ublížilo. Nie je až také nereálne, že by si si v napr. v 25-ke povedal: vtedy som naozaj bol ešte dieťa a o týchto veciach som nič nevedel. Je ťažké pripustiť, že by Ti iní mohli radiť pre Tvoje dobro?

blondula

ano,mas pravdu,ale pred 20 rokmi este internet nebol ako dnes napriklad.....takze keby ja idem mat prvy sex,kuknem si ma googli,ked som brala hak,spytala som sa lekarky a k tomu na zachode som citala navod...pre istotu.... a kopa inych veci....je tu 95% zalozenych tem,co sem vobec nepatria....