Kozmetika (ne)testovaná na zvieratkách

Príspevok v téme: Kozmetika (ne)testovaná na zvieratkách
muffi

ahojte,
rada by som vedela, či vás pri kúpe kozmetiky zaujíma, či je alebo nie je testovaná na zvieratách ...
ďalej by som bola veľmi rada, keby tí, ktorí kupujú kozmetiku netestovanú na zvieratách, pridali svoje tipy, kde takú nájsť. :)
ja osobne si kupujem v DM, a to značku Alverde a občas aj Weleda, ďalej Yves Rocher, The Body Shop a Avon + Oriflame ...

tekvicka-micka

Jasne, rada, ak ti to pomoze- momentalne pouzivam tieto kremy priody. sk/3-priody-eshop vzdy ich tak nejak striedam aby si pokozka nezvykla :o)

Alexa12

Dobrý večer, možem sa prosím spýtať na viac info? Akú kozmetiku teraz používate? Tože by som chcela preisť na prirodnu ale neviem dke začať.

tekvicka-micka

Uprimne nijak soms a o to nezaujmala, ale po zhliadnuti urcitych dokumentov ma to prekvapilo v zlom ako sa testuje na psikoch, a podobne.... Tak teraz menim obsah kupelne :o)

kallkaa

pozor, avon testuje na zvieratch, jeden cas vyhlasovali, ze netestuju ale vratili sa k tomu a len malo ich produktov nesie ikonu, ktora znazornuje netesovanie na zvieratach. Dalej Body shop...neverim im a nekupujem ich produkty, moj sef z UK viedol s nimi spor, kedze odhalili testovanie na zv. a sudili sa.

Deria

Maros, nie ze "s tym nic nespravime"....len my, zakaznici mozeme nieco spravit, nik iny! Lebo kde je dopyt, tam je ponuka. Ked ten humus nebude nikto kupovat, nebude odbyt a je po ksefte. To je tak so vsetkym a preto treba zacat od seba. Predstav si, ze by vsetci mysleli a konali ako si napisal. To by sa nikdy nic na svete nezmenilo.:)

CaRLaá

ahojte :) takže som si na 100% istá že značka ALVARDE nieje testovaná na zvieratách ak poznáte oficiálnu web stránku Pes V Núdzi stlačíte na,,VIAC'' a potom na ,,ďalšie info'' tam máte všetky značky kozmetík ktoré sa netestujú inač ja milujem make up- penový od esence a zistila som že ona na 100% netestuje :)

krmpla

aj ja som zacala pouzivat alverde no nie som si 100% ista ci netestuju nemaju tuto znacku: www.google.sk

ktora by zarucovala ze netestuju no nemozem zohnat take znacky ktore by mali tuto znacku a certifikat HCS ktory by mi zarucil ze kvoli mne netrpia zvierata

Dašenka

Deria,to si pekne napísala,áno mali by všetci vidieť tu hrôzu v laboratoriách a som toho istého názoru,že sa testuje len chémia pridávaná do kozmetiky.A ked počujem ludí ako napr.Maroš75,že s tým nič nespravíme,tak to je smutné,lebo nikto nerobí vešiu chybu ako ten,čo nerobí nič v domnení,že to málo,čo urobiť môže,je BEZVÝZNAMNÉ.

anjelik9

ja postupne prechádzam na alverde a na prírodné oleje ale mna k tomu skôr motivovalo to že si nemienim na seba patlať toľko chémie ktorá nie vždy ťa ušetrí od rôznych reakcií a ked toto je už akože "nezvávadné" tak tá prvá verzia testovaná na zvieratách musela byť riadny humus...ked som videla pár obrázkov zvierat na ktorých boli testované veci tak úprimne povedané vhodné akurát filmovo vytvorené do hororov a nie sa pričiňovať o to aby tak tie zvieratá znivočili naozaj

Maros75

Deria- Viem,napisal som to sarkasticky.
Proste s tym nikdy nic nespravime aj ked sa bude snazit o to ktokolvek. Vzdy sa najdu spolocnosti,ktore nebudu hladiet humanne. Je to smutne,ale je to tak.
Akurat mozme mat dobry pocit,ze snaha tu je .