Hanblivost

Príspevok v téme: Hanblivost
peppy

Mam problem s tym, ze sa dost hanbim. Hlavne pred muzmi. Vacsinou pred cudzimi iba jachtam, prihluplo sa usmievam, a nie som schopna nejako normalne zaregovat. Neviem co s tym mam robit. V skutocnosti medzi "svojimi" som celkom dost ukecana len potrebujem na zaciatku cas na to aby som sa "rozhybala".
Najhorsie na tom je, ze pred par tyzdnami som zacala chodit chatovat na istej stranke(iste vsetci budete vediet na akej :D ) a tam nemam problem komunikovat a bavit sa o comkolvek. Dokazem tam byt vtipna a zaujat tam, ale mam potom obavy sa s nimi stretnut, lebo viem, ze asi po prvom stretnuti so mno by boli sklamani, kedze sa bojim, ze ten moj blby ostych by ich odplasil.
Je tu niekto, kto mal podobny problem s hanblivostou a podarilo sa mu ho aspon z casti vyriesit? A chcela by som sa este opytat muzov, ci sa im pacia aj hnablivejsie dievcata:)

Lenora

Ja som taká istá, milá Peppy. Chatovať nie je problém, ale naživo som nemožná. Tak keď som sa ja stretla po dohode pri chatovaní, nikdy to nedopadlo dobre, myslím, že tí muží boli sklamaní. Každý príde na to, aká si a povie si: Raz a dosť. :-( Nechcem ťa nejako odrádzať, či zneisťovať, ja len píšem o mojej skúsenosti. A či sa chlapcom páčia aj hanblivejšie dievčatá - možno aj áno, ale myslím, že musia byť aj trochu pekné a nie príliš nemožné.