Radiacia, rakovina,ochranna vyživa a detoxikacia.

Príspevok v téme: Radiacia, rakovina,ochranna vyživa a detoxikacia.
Superdetox

Radiacia, rakovina,ochranna vyživa a detoxikacia.

Zdravim, mal by som špecialnu otazku na rng a odbornikov tu ako sa da chranit ludske telo pred vsetkym co vyvolava rakovinu ako je hlavne radiacia, chemia, rakovinotvorne latky v potravinach, liekoch,doplnkoch, ako sa chranit pred radiaciou akym jedlom a doplnkami atd,ktore čestve potraviny a zeleninu ,ovocie z tohtorocnej jarnej zbernej sezony odporučate jest a ktore maju najnizsie zamorenie po nedavnych radioaktivnych daždoch, ktore boli aj na slovensku koncom marca a zaciatkom aprila, dosledkom katastrofy v japonskej elekrarni vo fukušime.
Čo si myslite o latke aspartman..
Možte navrhnut nejaky jedalniček,bylinky,jedla,vitaminy,doplnky,oleje,huby,lieky atd ktory každeho človeka dokonale ochrani a aj detoxikuje od radioaktivnych prvkov, od každeho žiarenia,od rakovinotvornych chemickych latok atd.
A čo vsetko najviac vyvolava smrtelne choroby u ludi a hlavne rakoviny a ako sa da maximalne branit prednimi ,ako chranit a ako aj detoxikovat a ake opatrenia robit a comu sa treba vyhybat a vsetko okolo toho.
Potreboval by som kompletne vypracovany specialny ochranny a detoxikacny plan.
Vopred milionkrat dakujem .

bingham

superdetox...hej si tu nespravne...zle si zaradil temu..napis na pripomienky...nech ta prehodia...do psychicke a osobne...

Maros75

Superdetox- ty si riadny trt. Sa obal do uv obleku a nevdychuj chuj vonkajsi vzduch.
Mozno prezijes aj moju staru mamu.

Solomon

jedzte to co vam robit dobre, to po čom nemate pocit tazkosti, nech sa traviaca susatava netrapi, vela ovocia zeleniny, cim menej doplnkov v tabletkach a kym ste zdravy a citite sa zdravo kaslite aj na lekarov ;) ja som lekar ale na pacientovom mieste by som sa takto spraval. kedze mam osobne skusenosti z detstva ked mi diagnostikovali mononukleozu s rocnym zakazom sportovania a ja som bol na druhy den ok... kedze som mal iba alergicku reakciu.

Superdetox

Zdravim vas Solomon , prečo by som ho podla vas nepotreboval nechapem, mozžte mi to nejak vysvetlit prosim alebo som tu podla vas nespravne alebo som sa zle vyjadril.
Vopred dakujem za odpoved.