Radiacia, rakovina prosim pekne o odpoved

Príspevok v téme: Radiacia, rakovina prosim pekne o odpoved
worldman

Radiacia, rakovina,ochranna vyživa a detoxikacia.

Zdravim, mal by som špecialnu otazku na rng a odbornikov tu ako sa da chranit ludske telo pred vsetkym co vyvolava rakovinu ako je hlavne radiacia, chemia, rakovinotvorne latky v potravinach, liekoch,doplnkoch, ako sa chranit pred radiaciou akym jedlom a doplnkami atd,ktore čestve potraviny a zeleninu ,ovocie z tohtorocnej jarnej zbernej sezony odporučate jest a ktore maju najnizsie zamorenie po nedavnych radioaktivnych daždoch, ktore boli aj na slovensku koncom marca a zaciatkom aprila, dosledkom katastrofy v japonskej elekrarni vo fukušime.

Čo si myslite o latke aspartman..

Možte navrhnut nejaky jedalniček,bylinky,jedla,vitaminy,doplnky,oleje,huby,lieky atd ktory každeho človeka dokonale ochrani a aj detoxikuje od radioaktivnych prvkov, od každeho žiarenia,od rakovinotvornych chemickych latok atd.

A čo vsetko najviac vyvolava smrtelne choroby u ludi a hlavne rakoviny a ako sa da maximalne branit prednimi ,ako chranit a ako aj detoxikovat a ake opatrenia robit a comu sa treba vyhybat a vsetko okolo toho.

RNG

Zamorenie na Slovensku z Fukusimy je absolutne zanedbatelne.To sa neda zrovnat radove s Chernobylom.
Na Slovensku, ako aj inde na svete je rakovina dosledok najma zamorenia chemiou, vcitane chemickych liekov, priemyselnych exhalatov, potravinovych zamoreni a podobne.
Telo sa da cistit pouzivanim enzymov, ktore sa nachadzaju v surovej potrave, alebo/a brat dnesne silne enzymaticke a absorbcne doplnky. Mnohe jedla su priotirakovinne(napr kapustoviny roznych druhov, rozne morske rastliny, superzelene doplnky)
A netreba zabudnut si doplnat zakladne deficitne ako selen, zinok, jod, vitaminy C, E, D-3 a samozrejme probiotika, ktore nam vyrabaju hromady uzitocnych latok a potlacaju napr mikroby, ktore tvoria karcinogeny v nasom tele.

talentmania

Ale ved pockaj Rng a odbornici nemaju tolko casu ze tu budu hnet ako napises a odpovedat ti na tvoju temu:D)A preto ze sa ti tu nikto neozve nemusis hnet zalozit dalsiu temu pod dalsim nicom Superdetox ci worldman:)Trpezlivost ruze prinasa tak si pockaj:O)