Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?

margitka100

Viki2 22 dost casto si nechavam poradit od cudzich takto na forach, tak som rada, ze si mi poradila tento lak. Vyskusam ho!

Viki2 22

@margitka100 viem, o čom hovoríš:-/ Mala som tiež taký problém s lakmi a dlho som nevedela nájsť značku, ktorá by mi vydržala na nechtoch dlhšie ako tri dni. No konečne som našla. Objavila som v DM drogérií ORLY laky. Jeden lak stojí síce 10€ ale fakt že dlho vydrží na nechtoch pekne a neolúpava sa. Ak si nechávaš poradiť aj od cudzích, tak ho skús, je dobrý a majú širokú škálu odtieňov v ponuke;-);-)

margitka100

Christa366 to mala potom lacny darcek pre teba, kedze tie laky su lacne a podla mojho nazoru ani nie moc kvalitne. Raz som si jeden kupila a uz na druhy den sa mi zacal olupavat :-/

christa366

mne dala tento rok kamoška na narodeniny rimmel london 60 seconds laky a tie môžem tiež len chváliť, krásne farby, rýchlo schnú :)

daninka25

jozefinana no doteraz nie ale pozerala som, že na internete je toho fakt viac ako majú v dmke takže si asi objednám aj odtiaľ. myslíš, že mi ešte stíhajú prísť do vianoc. ozaj a aký odtieň by si mi ty poradila? :)

drozdiak_0

Ako tak citam, tak zistujem, ze som dobru znacku lakov objednal mojej zene na vianoce. Normalne ste ma potesili spravami, ze Orly laky su kvalitne a ze vydrzia dlho na nechtoch. Snad sa aj ona potesi:-);-)

sisahubertova

adellline vážne, keď ich vyskúšaš, tak sa o tom aj presvedčíš a uznáš, že som hovorila pravdu:-):-)

adellline

...sisahubertova to vazne? este som ich neskusala ale keby dobre drzali tak by mi nevadilo, ze su drahsie..
...jozefinana prosim ta, kolko trva kym ti pridu ked si ich objednas z tej stranky?

jozefinana

Daninka25!Kozmetiku si nezvyknes objednavat z internetu?To ja zase stale!V 21.storoci,kedy uz vsetko sa riesi cez internet mi to pride uplne normalne a v pohode:-)Ale predavaju ich aj v dm drogerii,tak skus tam kuknut ake odtiene maju.Tam treba ale pocitas s tym,ze nebudu mat asi vsetky,co maju na stranke.

daninka25

jozefinana no pôjdem to pozrieť ale keď ja celkom nerada objednávam takéto veci z internetu lebo tie farby nie vždy vyzerajú tak ako na obrázkoch :/ tu u nás normálne ich nekúpim?