Mame sa robia hnisajuce vredy

Príspevok v téme: Mame sa robia hnisajuce vredy
vejaNR

ahojte,
mate niekto skusenosti s tzv. prechladnutou krvou - je to tak nejake zastarale pomenovanie neviem coho...
kazdopadne mame sa robia hnisajuce vredy po celom tele, pri vytlaceni ide hnes s krvou, strasne pomaly sa jej to hoji a robia ja jej stale nove.. k doktorovi ju nejako nemozem dostat, ze sak jej to prejde... dava si nato gafrovu mast a poradila som jej, nech teda pije aspon zihlavovy caj na precistenie krvi...

co si o tom myslite, mate niekto skusenosti s takymto niecim??
prosim ak niekto viete nejaku rado co by pomohlo, budem rada.
Dakujem, Veja

RNG

citricidal , tj roztok praveho citricidalu, profesional formula potlaci stafylokokov kazdeho druhu uz v celkom malej koncentracii

ddana

Sonul, máš ich hnisavé? Lebo ja si práve liečim zlatého stafylokoka v ústach /žiaden problém/, ale nohy mám ako muchotrávka. Máš ich po celom tele, alebo len na určitom mieste? Alergológ mi doporučil aj injekcie na posilnenie imunity..

sonul

Treba ísť na vyšetrenie krvi a na výtery, ja mám podobný problém a spôsobuje ho zlatý stafylokok. Neviem sa ho zbaviť už vyše roka :-(

RNG

Teoreticky mozu byt vredy aj z vnutornych dovodov, lenze keby boli bakterie v krvi, uz by mala davno sepsu/otravu krvi.Takze vonkajsi zdroj infekcie, tak ako aj pri acne a ruzi je je daleko najpravdepodobnejsi.A top sa da riesit zvonka, ako som povedal(mam to modifikovane , povodne od Juliana Whittakera, MD(to je ako dr v Slovencine preds menom)velmi znameho alternativneho lekara, ktori ma kliniku v Texase a uz 30 rokov pracuje s alternativnymi metodami, na jeho klionike pracuje okolo 85 lekarov a sam vydava periodikum pod nazvom Health and Healing, ktore cita v USA pravidelne vyse 3 miliony ludi. To sem uvasdzam len ako podporu, ze sa nejedna o moje vymysly, ale o prax znameho a reputabilneho lekara.
Inac on uviedol cukor najma na hojenie bercovych(diabetickych) vredov, na ktore nic ine dovtedy nebolo dostatocne ucinne.
A aj on sam to ma este od starych Egyptanov, ktori pouzivali na nehojace sa rany medovy prasok.
Tj nic nove, len stare osvecene a uz davno zabudnuter(naschval potlacene) znalosti

User_37597

aby bolo jasne vredy patria vylucne do ruk lekara a nie osoby an to vzatej.lebo to moze prejst do velmi velkej infekcie...opytaj sa mami ci chce takto zit.

llek

No neviem co si kto predstavuje pod nachladnutou krvou, taku diagnozu ja teda nepoznam. Mamu vydur k lekarovi. Treba ju vysetrit. Tie vredy mozu byt len sprievodnym prejavom ineho ochorenia. Nezriedka su rozne kozne neduhy iba neporiamym prejavom ineho zavazneho ochorenia (oblicky, imunitny system, krvne ochorenia) alebo ma vtele niekde infekcne lozisko a treba ho najst a preliecit. Gafrova mast to je len kozmeticky efekt, podstatu problemu neriesi

RNG

Nuz ked tovyzera ako toto
www.skinsight.com,
tak je to infekcia zvonka cez praskliny v kozi a odporucam jej natierat sa kokosovym olejom s pridanymi niekolkymi kvapkami originalneho GSE. 3 kvapky na lyzicu oleja, dobre zamiesat.
A brat probiotika, lebo hnisanie zo stafylokokov znamena znizenu imunitu, obvykle.
Ja pouzivam aj cukor do kokosoveho oleja, to tiez potlaca hnisanie a zrychluje hojenie, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru, lyzicu kokosoveho oleja a asi 6 kvapiek povodneho GSE, dobe zamiesat a naniest na vredy alebo akekolvek rany a prikryt cistou gazou.