Dobry gynekolog Bratislava

Sammy

Slachva: No tak to si myslis zle, praveze zena nie je vobec opatrnejsia lebo presne vie, co zeny boli a co nie a tak si moc dovoluje. Fakt, keby si skusila teraz chodit k zene tak zbadas, co ti tu vysvetlujem. To mas super, ze mas staleho doktora. Uz by som aj ja velmi chcela:-/ A potrebujem ju rychlo vymenit!

ellania

Neviem ci som spravne a viem, ze je toto starsia tema ale aj tak mi to nedalo a chcela som napisat a poprosit vas o radu. Kedze som videla, ze niektori ludia aj tento rok si tu nieco pisali. Chcem sa tiez spytat o radu na gynekologa v Bratislave. Moj uz konci a tym padom si musim nejakeho noveho zohnat ale vobec tam inych doktorov nepoznam a bola by som preto rada, keby ste mi poradili dobre. Dakujem.

Slachva

Sammy: ako to je mozne,ze mas zle skusenosti so zenami?yzdy som mala len gynekologa ale za to som si myslela,ze zena vie lepsie vysetrit a vie byt taka opatrnejsia k pacientkam,kedze vie ake to je...ale ako citam,tak som sa asi mylila...je to inak?...ako sa zena sprava k pacientkam?...opis mi to pls,lebo ja chodim uz 10 rokov stale k jednumu a u neho sa mi velmi paci...a tym padom ani neviem,aki su iny lekari...

Sammy

Obnovujem tuto temu!
Chcela by som od vas pocut s ktorym zenskym lekarom mate dobre skusenosti. Byvam v Bratislave. Jedna sa teda o lekaroch v Bratislave. A kedze mam zle skusenosti so zenami tak by som brala keby to bol gynekolog.
Vdaka za vsetky rady!

Manusa83

Mňa si vôbec neotravovala Sykorienka, len nechodím sem až tak často a preto aj niekedy neskoro odpíšem a už to je tým ľudom na dve veci. Ale som rada že si si to všetko pozrela a prajem aj tebe veľa zdravia a snáď som ti dobre poradila a nebudeš na mňa nadávať:-):-)

tifaniass

Babussa dakujem ti ze si mi napisala, vazim si to...S priatelom momentalne byvame v Ruzinove...Chceli by sme sa sice po case prestahovat, kedze teraz byvame len v byte, kde byvaju este aj nasi dvaja kamarati...Jednoznacne sa chceme osamostatnit, ale to az potom, ked na to budu dostatocne financie...Prosim ta a berie este stale nove pacientky?

babussa

Hallo tifaniass:-) Dlhe roky chodim k doktorovi na ktoreho sa pytas. Osobne s nim ziadny problem nemam. Myslim, ze ma vsetko, co ty hladas. Ma osobitny pristup ku kazdej pacienkte a fakt sa snazi si robit svoju robotu podctivo a to je najdolezitejsie. Tiez mavam dost caste problemy a preto mi on vyhovuje, lebo ma vzdy ked pridem zoberie, vysetri a predpise lieky, ktore mi do niekolkych dni zaberu a je po probleme. Kde byvate s priatelom? V ktorej casti BA?

tifaniass

Damy viem ze tu uz bolo x rad ze ktoreho gynekologa...Ale aj tak som si povedala ze skusim napisat ci je este stale ten doktor Milly taky dobry ako niektore baby pisu?..Pravda je taka, ze v Bratislave som este dost stratena, kedze som sa tam prestahovala len pred troma mesiacmi a to kvoli priatelovej robote..Este som si tam nenasla ani robotu ale surne potrebujem gynekologa kedze mavam caste zenske problemy..Nechcem to nechat len tak na nahodu..Radsej chcem mat hned od zaciatku dobreho gynekologa s osobitnym pristupom..Vdak za rady

Sykorienka0155

Manusa83 v pohodicke chapem to. Keby som hned vedela ze vsetko maju napisane na stranke tak ta ani neotravujem, ale videla som ze tu komunikujete tak preto som sa hned pytala:-) Uz veru nemam ziadne, tak ti velmi pekne dakujem a tak isto prajem hlavne vela zdravia a co najmenej zdravotnych problemov:-)

Manusa83

Ospravedlňujem sa ti Sykorienka ale vážne som sem nestíhala ísť preto som ti až tak neskor odpísala. Ale vidíš aspoň si zistila že si šikovný a že keď niečo chceš tak si to vieš aj sama vybaviť. Takýto ľudia by mali byť viacerí:-)Je to výhoda že nemusíš behať na rôzne miesta ale že je všetko na jednom, to aj ja považujem za najväčšiu výhodu. Tak ti teda prajem veľa zdravia, už asi nebudeš mať žiadne otázky, tak sa môžme rozlúčiť:-)