"Spálenie na slnku" a homeopatia

Príspevok v téme: "Spálenie na slnku" a homeopatia
tina2551

Dobry den. Pocas tychto horucich dni som chodila na kupalisko a skaredo som sa spalila na slnku. Ako liecbu takeho spalenia som zvolila homeopaticku liecbu. V casopise som si nieco o tom citala a pise sa tam: ze telo by sa malo oteplovat a nie ochladzovat. Cize namiesto klasickej osviezujucej sprchy si davam kazdy den teplu (az horucu) sprchu min. 5 min. \\\"Vraj\\\" cielom nie je poskodit este viac kozu,ale aktivovat vlastne obranne mechanizmy tela chraniace pred tepelnym poskodenim. Telo sa potom ryhlejsie hoji, zmiernuje to bolest. Verim, ze pozitivne ucinky sa casom dostavia. Mate niekto s takouto liecbou skusenosti? Dakujem,za kazdu radu :-)

Dr.J.K.voda

Dobrá rada. Natierať popálené miesta liečivou vodou od Dr.J.K. Nastane úľava a pokožka sa rýchlo zregeneruje.Vyskúšané.

tina2551

StanleyH dakujem pekne,idem po melon :-) a tpch: pise sa tam,ze oteplovat telo vodou takou,ake telo znesie.Hoci ma to zo zaciatku trosku stipalo,ale dalo sa to zniest,zvykla som si.A tolko minut pretrpim,ak je na tom nieco pravda... viem,ze homeopatickou liecbou vyliecili jednemu muzovi malariu.Tak verim,ze mi to pomoze.

StanleyH

dolezite je sa chranit zvonka ... opalovaci krem, kvalitny ale asi nedostanes, alebo bude velmi drahy, ale ochrani... ochrana zvnutra, vsetko cervene co dava priroda teraz. melony, paradajky a ostatne veci. Telo ma na tieto pripady vytvorenu termoregulaciu ak je dodrzany pitny rezim, cize sa telo takto chrani. je nieco na tom pravdy. viem ze jed je vonku velka zima tak je moc horuci. cize telo je vo vnutri asi opacne. Moze byt na tom nieco pravdy, Ja som zas pocul ze osviezujuce je pit teply caj