PAPKAM JEM ZEREM PREZIERAM

Príspevok v téme: PAPKAM JEM ZEREM PREZIERAM
Priberajuca

NECHCEM UZ TOLKO ZRAT!
poznate tosu prazdniny, zatial brigadu nemam som doma nudim sa a furt zerem vstanem pred 12tou. i ked som si den pred tym hovorila zacnem zdravo, ale prt hned si natriem chlieb s pol kila nutelou a potom sa to uz taha, mam donesie dobosky, no samozrejme ze ani nerozmyslam a zozerem aj dve a vecer pri PC dalej papkam kavicka, kofein uz ani necitim snazim sa hybat ale co to pomoze pri takej strave, prosim vyhreste ma pomozte mi niekto sa zoorganizovat
dakujem krasne ochotnym dusiam

smajliQa

ahoj,,, tym ze to tu napises, sa ti mozno trochu ulavi, ale chces sa tym len ospravedlnit.. zajtra je nedela, a tym ukazes pevnu volu, ze si na obed nedas mamine nedelne buchty, ale ze pekne vstanes, zbalis si veci, a pojdes na kupalisko,,, tam si das 15 bazenov, a spapkas dve jablcka.. preto hovorim dve, lebo z tolkeho prezierania by si bola po jednom isto hladna.

ak vecer prides domov daj si syr a plny tanier zeleniny,...
ak budes hladna daj si znovu zeleninu a znovu zeleninu, aj ked jej zjes kilo, ver mi ze ti to len zaplni brucho, a vsetko vycuras... zelenina je len voda, dost na zaciatok zasyti, a je plna vitaminov a zdrava...

takze,,,, ziadne lutovanie, ale hybat zadkom...

Scotch

kokos! tak toto bolo dobre, meredit. drsne, ale suhlasim.. Tucnych ludi stretavam coraz viac a je mi z toho normalne az smutno... vacsinou su to este decka, co by mali behat po vonku, hrat futbal, alebo skakat cez gumu a svihadlo... a namiesto toho kysnu doma pred telkou a najma pred blbou socialnou sietou.. :-/ skoda toho.. treba sa spamatat kym je cas... lebo neskor sa z toho uz tazko dostava...
a brigadu si jednoznacne najdi!

meredit

no tak kedze si dovolila ti vynadat, tak idem na to:
pocuj, ty kaca sprosta, co si sa uz naozaj zblaznila? neviem, ci uz si teraz tucna, ale aj ked nie si, onedlho budes. nepoznam nic odpornejsie ako tucny clovek, je jedno ci baba alebo chalan, zena alebo muz. je mi pri pohlade na tucnych ludi na grcanie. ked vidim taku tucibombu, hned mi je jasne, ze mam pred sebou slabocha, ktory nedokaze rozkazat ani sam sebe. namiesto toho, aby nieco spravil so svojim zivotom, aby nieco sakra dokazal, len zerie ako prasa, ktore nema nic ine na starosti iba sa vyvalovat v chlieve a hrabat sa vo valove. ked clovek zdegeneruje na take prasa, nezasluzi si ziadnu uctu. zbytocne sa vyhovara, ze to ma v genoch, ze sa kroti a cojaviem co este. pravda je len to, ze ma slabu volu a inteligenciu naozaj len toho prasata.
bohuzial je takych priser vo svete stale viac. ak chces k nim patrit aj ty, tak pokracuj v tomto trende. ak chces byt pekna a stastna, vyprdni sa na dobosky a chleba s nutelou, urob si program - vybehni na bicykel, prechadzku, alebo si vybav brigadu. lebo doma pri telke a pri pocitaci dieru do sveta neurobis. a ked sa rozkysnes, budes na seba este nasratejsia a nestastnejsia. tak si to preber. ak mas v hlave aj nieco ine ako plnku z dobosky alebo nutelu ci podobny grc, tak s tym zatrep a spamataj sa!

BJ

Ovocie je slaby odvar proti sladkostiam, nebude jej to fungovat.
Sladke a obzieracky potrebujes preto, aby si si otupila vedomie a necitila tak urcite negativne veci, ktore casto zazivas, a nemozes sa im vyhnut. To ta ukludni, dostane ta to do takej polootupelej nalady, ked sa ani nevladzes poriadne hybat, je to proste droga.
Dalsia pricina moze byt nedostatok lasky, pocitu radosti, ze to nachadzas v tom jedle... tu najlepsie funguju dve veci, sladkosti a obzieranie... ten pocit, ked jes to sladke, to je ako nahrazka pocitu sladkej pusy, a ten pocit, ked sa nazeres, naplnis, to je nahrazka naplnujucich pocitov z lasky, a radosti.
Dalsia pricina moze byt, ze mas v okoli cloveka, co ti odobera energiu, blokuje v tebe lasku, intimitu a nechces ten hnusny pocit citit, tak tu ta droga opat funguje dobre.
Pricin moze byt viac, ale vzdy to suvisi s psychikou a ukludnenim sa, otupenim mysle, nadrogovanim sa, a pocitom naplnenia. Nevyriesis to ovocim, lebo to robi presny opak, cisti to telo a mysel, a tak pocity prezivas este intenzivnejsie, nefunguje ani ako ten "naplnovac", zozeres ho vela, a stale mas prazdno v zaludku, ty potrebujes nieco "tazsie", co ked hltas, plni ta to, a citis to. Tento problem ani nevyriesis tym, ze si len budes nieco zakazovat, ak sa ti aj podari nejaku dobu vydrzat, budes mat z toho ine nasledky. Musis najprv zistit presne preco musis tolko zrat, z coho mas take nervy, a az ked prijdes na tu pricinu, vtedy ma zmysel pokusit sa prestat tymto sposobom drogovat, a spolu s tym riesit ten problem, napriklad snazit sa dostat do prostredia, v ktorom tie pocity, pred ktorymi utekas, necitis. Musis to zvladnut v psychike, je to o sebapoznani a voli.