Znamienko

Cariboo

jano, ludia maju znamienka po celom tele, co je na tom blbe i keby si ho mal v nose, doktora to urcite neprekvapi, a ty budes mat istotu.

JANO1111

neviem nezvečšuje sa mi to len sa mi zdá že mi niekedy mení farbu ale ale možno sa mi to len zdá a mám ho na takom blbom mieste chápeš ?? :)

Cariboo

jano, od ziadnych az po zacervenanie, krvacanie a odtrhnutie. nech sa ti na to pozrie niekto z rodiny,ale nemusi to byt vidiet. najistejsie je ist k lekarovi( ak by si mal stale pochybnosti)

JANO1111

chcel som sa vás opýtať ke´ˇd som si neni ístý tým že som si poškriabal znamisnko tak aké sú príznaky toho ?? :) aby som bol kludný

Laurina22

Katka,normalne to nie je,ale nemusi to byt hned vazne.Znamienko bude mozno len podrazdene.Ak chces byt kludna,sup ku koznej nech sa nan pozrie,trva to par sekund.

katka9875641

ja som sa chcela opýtať že keď mám na hlave znamienko a keď sa dotknem velmi , tak ma to znamienko bolí ...čo si myslíte je to normálne alebo je to vážne?

Kukumberg

Ked si podrazdis znamienko prvu vec co MUSIS urobit je ist ku koznej lekarke nech sa na to pozre. Co sa tyka rakoviny, ono je to takto, ked je to znamienko podrazdene, poskrabane, krvaca, alebo vyzera cudne, nie je okruhle, ci rychlo rastie, znamena, ze "zmutovalo" a vtedy zacne rast dole do koze a ked sa nevyberie vcas a dostane sa az ku zilkam, tak ano, mozes mat rakovinu. Ono nemusi byt vydno, ze rastie do vysky, moze aj do hlbky, takze si to proste choj dat pozret, je to 5 minutova zalezitos, popozeraj aj ci nemas ine nejake cudne, ona tam na to je, aby sa na to pozrela, je to 5 minut a mas pokoj. Proste chod k lekarke aj ked to nic nemusi byt, ja chodim pravidelne na kontrolu, lebo raz som si rozkrabol a museli mi ho vybrat, bolo sice negativne na histologii, ale odvtedy si na taketo veci davam pozor.