má toto budúcnosť? váš názor ...

Príspevok v téme: má toto budúcnosť? váš názor ...
aboutfuture

Ahojte... potrebujem poradiť. Som s priateľom už zopár rokov, spoznali sme sa pred 5 rokmi a hneď sme si padli do oka. naše povahy sa jednoducho "našli". Veľmi sme si sadli. Odvtedy už ubehlo veľa času, znášali sme aj veľa zlého zo strany príbuzných, ktorí boli proti nám. No vydržali sme. Časom sme sa ale dostali na vysoké školy od seba vzdialené asi 400 km. Iný kraj, iné mravy a mám pocit, že priateľ, ktorý bol milý, nežný, tichý, hanblivý je teraz niekto úplné iný. On tvrdí že to nie je pravda, že vždy je rovnaký aký bol a že s ním všetci súhlasia. Tak teraz premýšľam, či si to len namýšľam, ale skúsenosti mi vravia opak...Také pocity vo mne vyvolalo jeho správanie v konkrétnych situáciách. Napr. Sex.život máme totálne chudobný, napriek tomu predtým bol úplne iný. Čoraz viac priateliek na fb má také, čo mi na prvý pohľad prídu strašne lacné. zverejňujú si tam takmer erotické fotky. Každú noc zaspávam sama, on príde neskôr kým si nepopozerá všetky fotky žien, vrátane konverzácie s nimi. Dnes som dokonca našla konverzáciu s jednou ako písal že sa mu tá žena páči, má neskutočne nádherné fotky...a žeby mal o ňu záujem, ale "ESTE" je so mnou (teda, pokiaľ by to bola normálna kamoška, spolužiačka nevadilo by mi to, lenže tie ženy, čo má v priateľoch sú na prvý pohľad strašne lacné, až mám pocit, že práve preto na mňa kašle, pretože ja som tichá, krehká,...) máme 23r. a mám pocit, že sa mu strašne zmenili priority... kedysi si ma strašne vážil, že som iná než ostatné a teraz pre tieto vlastnosti ma zanedbáva lebo sa so mnou nudí :( ... minule na konverzáciu na tému "vysokoskolske prostitutky" povedal že to nie je nič zlé, je to normálna potreba a ešte k tomu si aj baba zarobí. No mňa to neskutočne odrovnalo ako sa teraz správa, ako sa zmenil, aký má postoj k istým veciam. A jemu by ani nerobillo problém nájsť si také dievča, ak by sa už raz rozhodlo s prostitúciou skoncovať. Veď niekedy bol úplne iný, slušný, dokonca si počkal na náš prvý sex vyše roka aj niečo. Teraz to je už však strašné... a rozmýšľam či je to len dočasné, alebo už sa nezmení a západ (BA) ho zmenil, teda partia....

Je mi z toho zle, lebo to bol dokonalý inteligentný chlapec, ktorý sa správal ukážkovo, nepil, nefajčil, ... :(

aboutfuture

lolo - nie, nebojím sa toho, čo povedia ľudia, ale trápi ma fakt, že sme mali krásny vzťah, on bol "dokonalý", vkladala som skoro všetky nádeje do nášho vzťahu, lebo sa mi zdal ten pravý (tak ako partner aj ako potenciálny otec našich detí). Toto ma najviac trápi, nie to, čo si budú myslieť ľudia, ak sa rozídeme.
-----
Áno, je to možno istý druh ponižovania, ale on to tak zrejme neberie, no skôr ako "okorenenie sex.života" - to čo odo mňa žiada. Ja osobne si myslím, že okoreniť sex.život sa dá aj morálnejšími praktikami ako napr. er.spodné prádlo, nejaké to prekvapko = výlučná aktivita z mojej strany, masáž, orál, hudba, a pod ... čo som tiež samozrejme praktizovala, no už ani na to som ho v poslednom čase nechytila. úplne na mňa kašle a cítim sa naozaj skutočne trápne :( ...

lololo

dievča moje,ty máš asi strach,čo povedia ludia,že ?
ked si zbabreš život,ludia ti nepomožu...
nedaj sa ponižovat,lebo to,čo píšeš - je určitý druh ponižovania...
aby potom už nebolo neskoro

aboutfuture

..hlavná vec, že on tvrdí, že sa nezmenil, že je vždy taký istý aký bol a že priority ma vždy rovnaké ... :-(

kafe

Nie. Nemá to budúcnosť.
Človek sa mení vekom, skúsenosťami, prostredím ktorým sa obklopuje... a tak napreduje alebo upadá.

Po tom všetko čo ste prežili je nepekné mu dať zbohom?? Teš sa z toho, že si prežila fajn vzťah. Niečo si sa naučila, posunulo ťa to ďalej.. Ale prítomnosť už taká pekná neni. A budúcnosť nezružovie ak je prítomnosť čierna.

Ak si zmätená a nevieš čo robiť, nerob NIČ a nejaký čas nechaj váš vzťah plávať. Nesnaž sa, neočierňuj priateľa, vnímaj svoje pocity z toho všetkého a ver svojmu srdcu a inštinktu. Ak sa rozídete, nie je to žiadna tragédia (veď nemáte deti ani spoločnú hypotéku, takže je to celkom dosť výhra takýto rozchod :). Ak sa nerozídete, asi sa budeš trápiť ale je možné i to, že s ním budeš šťastná (ale moc tomu neverím).

elsa5.5

a prečo by tam nemohla byť iná žena otvor si oči a to je ten problém tie ľahké ženy,ale hlavne že ho priťahujú skôr či neskôr nezostane len pri pozeraní ak si chce užívať tak by bolo dobré aby si vedela na čom si..

aboutfuture

elsa: .. iná žena, no neviem, možno len tomu nechcem veriť, pretože na druhej strane sa snaží, chodíme von, sem-tam mi prejavuje nehu, bozkáva...neviem teda, či je to len krycí manéver, alebo čo.

problém, ako píšem, je hlavne v jeho orientácii na ľahké ženy, ktoré mu ktovie čo píšu, a teda ja mu už pripadám nudná. Takže koniec koncov, sex so mnou ho už nebaví. A ja zase do extrémov nepôjdem, len aby som si ho udržala. Pre mňa nemá význam sa znižovať pod moju úroveň len aby som si udržala chlapa. To čo mu teraz poskytujem si myslím, že je priemer toho, aké sú ženy po sex.stránke. Nie som drevo, ani šľapka,....

aboutfuture

ja vôbec neviem čo presne robiť. Na jednej strane ma to neskutočne trápi, hlavne z toho pohľadu, že svet prišiel o jedného normálneho človeka a teda že i ja som stratila to, v čo som verila, dávala nádej. Najradšej by som to chcela nejako vyriešiť, napraviť, ale myslím si, žeby to bolo z mojej strany naivné, keďže predpokladám, že v tejto veci sa už človek zrejme nezmení k tomu starému, lepšiemu.

A na strane druhej, len tak urobiť zbohom, mi príde po tom všetkom čo sme prežili dosť nepekné :( i keď zrejme by to bolo najlepším vykúpením.

Som veľmi zmätená z tejto situácie, preto som od vás chcela nejakú tu radu a hádam si na základe vašich názorov urobím konečný záver a riešenie, zatiaľ len premýšľam a trápi ma to :(

elsa5.5

no moja tam už figuruje iná žena,alebo si chce užívať a zbaviť sa nejakých záväzkov k Tebe možno Ti to nechce len povedať na rovinu a raniť ťa len sa ho pekne opýtaj až dovtedy pokiaľ Ti nedá jasnú odpoved..