Bolest brucha

Príspevok v téme: Bolest brucha
parararam

Chcem vas poziadat o pomoc. Ide o to, ze asi dva dni som sem tam pocitovala mierne bolesti na pravej strane brucha, prenikajuce do oblicky (citila som ich hlavne ked som chcela vykonat velku potrebu). Dnes som chcela mat s priatelom pohlavny styk, a nenormalne to bolelo v podbrusku. Samozrejme sme okamzite prestali. Zobrala som tabletku a bolest prestala. Trochu mi to pripomina bolesti ake som mala, ked som mala zapal mocovych ciest. Bohuzial ich mam skoro kazdy rok. Neviete o co sa moze jednat? (Je velmi malo pravdepodobne, ze som tehotna, ale aj keby nahodou,o com neviem, bola by kvoli tomu taka bolest?) Chcela som ist na pohotovost, ale ked to prestalo, pojdem k doktorke neskor. Dakujem velmi pekne.

parararam

ahoj, tak bola som u obvodnej, moc mam cisty ale mi povedala ze si mam kupit brusnicove extrakty (na zapal)a pit vela caju a ze keby ma bolelo, tak som sa pytala, tak potom mam ist na gyndu s tym ze v moci nic nemam a ze ma boli brucho

parararam

Ked neviem ci mam ist potom k obvodnej alebo gynekolog. Ci ta bolest pri sexe moze byt aj pri zapalenych cestach taka. Tak asi pojdem k obvodnej a uvidim ze co. Ked nebudem vediet, napisem zas. Tak dakujem a maj sa

annieee

hej tak dufam, lebo mam strach z toho vsetkeho...inac gynekolog moze zistit aj ci mam zapalene mocove cesty? Ci on len tie veci, tykajuce sa vajecnikov a tak? Ze ci mi fakt staci ku gynekologovi, alebo najprv k obvodnej?

annieee

nie, nemal by prezradiť nič, je to predsa lekárske tajomstvo, teda len keby máš menej ako 14 či 15 neviem teraz presne, vtedy by to bol trestný čin, ale ak máš 19 tak nič neboj :) .. teda aspoň ten môj lekár nič také nehovoril :)