ASTOR mattitude

Príspevok v téme: ASTOR mattitude
lkjlkjlk876

ahojte,

mal niekto make up Astor mattitude? napiste mi prosim, ci vydrzi cely den a aky je?

mala som Perfect stay a bola som s nim velmi spokojna, len teraz mam mastnu plet, tak potrebujem zmatnit a ten Perfect je skor na zimu, lebo dost kryje a fakt vydrzi dlho.

kupila som si teraz max factor tiez ten matujuci, ale nie som s nim moc spokojna, mam pocit, ze vobec nedrzi :( neviem, ci je to tym, ze je leto, alebo je fakt na nic.

dakujem za nazory ):L

jijjjka

ja som ho používala dosť dlho,spočiatku bol celkom fajn,no po čase sa mi dosť leskla tvár...mne vydržal možno dve hodiny...záleží od typu pleti...

Prix

Vies, ze ani neviem od kial mam vzorku.Asi najskor z casopisu.
Tak dufam, ze Ti sadne, predsa kazda sme ina.
Velmi rada by som Ti poradila, kde by si zohnala vzorku, ale je mi luto, netusim.

dazdovka666

Mala som tento make up a mozem odporucat - pacila sa mi jeho konzistencia, kryl fajn, a aj cena je priazniva... Samozrejme co ale vyhovuje jednemu, nemusi druhemu...

dazdovka666

Mala som tento make up a mozem odporucat - pacila sa mi jeho konzistencia, kryl fajn, a aj cena je priazniva... Samozrejme co ale vyhovuje jednemu, nemusi druhemu...

lkjlkjlk876

diki, ja som bola spokojna s max factor perfect stay, bol velmi prirodzeny...diki za radu, skusim asi ten Astor.

od mattitude som cakala viac, dost som do neho investovala a v podstate mi je na nic...co uz no :)

a inak, odkial mas vzorku? nejaky casopis alebo kde sa da kupit? lebo raa by som si aj ja odskusala vzorku,ak sa da :)

Prix

Make up Astor mattitude som akurat vcera vyskusala, bola to len vzorka ale bola som milo prekvapena, pekne kryje a vyhladzuje pokozku. Takze ja som s nim nadmieru spokojna, rozmyslam, ze si ho kupim, kedze vzorka sa osvedcila.
Doteraz som pouzivala tiez Perfeect stay - tiez nad mieru spokojna, ale mattitude sa mi zda o nieco lepsi - mam pocit ze dlhsie vydrzal.
No a max factor - nikdy viac, mam tam este jednu vzorku, ale to bola katastrofa, zle sa mi rozotieral, a celkovo som s nim nebola spokojna.
Vyskusaj mozno sa ti tiez osvedci.