Cornea BA - laser oci - skusenosti

Príspevok v téme: Cornea BA - laser oci - skusenosti
Temp

Ahojte,

Chcel by som a opytat ake mate skusenosti s tymto strediskom, planujem ist na operaciu oci (No Touch TransPRK metoda)a rozhodujem sa medzi Cornea a Excimer v BA. som zo ZA, a v Cornei mi bolo povedane ze prehliadky po operacii mi vedia zabezpecit aj v ZA, cim by mi odpadlo opatovne cestovanie do BA, cena je tiez nizsia ako v Excimeri. Na Excimer som nasiel vela pozitivnych ohlasov na Corneu ich je tu len par, tak dufam ze sa najde par ludi co tam uz boli a maju s nimi skusenosti. Vopred dakujem za akekolvek informacie.

ccaska

Bola som na operácii 21.11.2013 dva týždne po operácii nevidim ostro ani čitať ani do dialky. To vám pred oparáciou nepovedia a ani nepovedia že kvapky a masti vás tiež budú niečo stát. Zajtra idem na kontrolu som sklamaná , nemožem ani šoferovať. Na tú operáciu by mali ist nezamestnaný

Qevica

Ahoj, aj ja som bola na operácii v Corney ( 7.7.2011), môžem povedať, že som spokojná,sestričky a pani doktorka príjemné,milé.Všetko vždy vysvetlia, povedia čo bude nasledovať. Operácia - fajn, prehliadky po operácii v mieste bydliska.Ba dokonca mi preplatili benzín za 50 eur a tiež dali slnečné okuliare, no a cena bola tiež prijateľná.
Čítam bez okuliarov, do diaľky ešte celkom nezaostrím, ale to je normálne tak skoro po operácii.
Doporučujem.

[zruseny3]

Ahoj. Ja som bola v Corney v BA. Uz to bude 7 rokov. Vtedy este sídlili na Mickiewiczovej. A nemozem povedat nic zlé. Milá pani doktorka, milí personál. Mala som do roka kontroly očí zadarmo, resp. boli v cene operacie. Problémy sú akurát nočné videnie a videnie za šera (ale to bolo aj predtým) a občas pocit suchého oka. Ale inak je to ok. Na to aké som mala dioptrie som spokojná a nelutujem. :) Naposledy mi lekár nameral -1,20 dioptrie. Ale pri mojich bývalých dioptriách je to uplne, že pohoda. :)