HTC, ci iphone?

system

presne tak, niekto preferuje iPhone a niekto HTC, obe maju klady aj zapory. Na obe telefony mas aplikacie spustu, zalezi len ci ich aj vyuzijes. osobne preferujem skor HTC ale len z toho dovodu ze vecsina znamich a ludi v mojom okoli maju tiez mobily s androidom (pretoze iPhone su dost drahe) a tak mi poradia nejake aplikacie pripadne nejake blbostinky a vychytavky. iPhone ma zas vlastny OS ktory napr v HTC sony ericsson ani v ziadnom inom mobilu nie je, tym padom ma vsetky aplikacie vlastne, proste robene len vyhradne na iPhone. No kedze ostatne firmy ( samsung, SE, HTC ..) pchaju do novych mobiloch android, nemozu zanedbat aplikacie a preto sa snazia vela dobrych aplikacii ktore su na iPhone prerobit aj na android.

Zuzka9999999

Som vlastníčka telefónu Iphone 4G a musím ťa trocha opraviť. Na Iphone si môžeš všetky aplikácie stiahnúť cez APPSTORE (má to každý iphone) niekoré sú platené, niektoré zadarmo. VELA,VELA,VELA kvalitných aplikácií tam nájdeš FREE. Teraz, čo sme boli pred nedávnom na dovolenke, jeden chalan tam mal HTC a musím povedať že Iphone sa ovela lahšie ovláda a je prehladnejší. Proste mi prirástol k srdcu a ak by som si mala meniť telefón určite nezvolím HTC. Ale ako sa hovorí, 100 ludí = 100 chutí. U mňa jednoznačne Iphone.

tushi

ja som si asi pred mesiacom kupila htc sensation, som maximalne spokojna... cez market mas furu aplikacii a hier, niektore su free, niektore su platene, ale len taka v pohode cena...
o i-phonoch som pocula, ze su len zbytocne drahe... ze vraj suciastky aj oprava potom vela stoja

uhlie

HTC som kedysi mal a tie aplikacie, co boli na stiahnutie stali za milu rit...

Ale mozna , ze teraz je to nieco ine. Doba sa meni a HTC tiez.