promlémy s penisom

Príspevok v téme: promlémy s penisom
Jožo-z-onej

Zdravim

takže tu je môj problém. môj penis je zakrivený smerom nadol, nie nahor ako má byť. v jednej časti je akoby prelomený, je tam aj trochu sploštený a na ľavej strane mám nejakú divnú hrudku. mám to tak odjakživa čiže je to buď vrodené (ak je to možné) alebo sa mi v detstve stala nejaká nehoda (na nič také si nepamätám). Možno to môžu byť aj poškodené toporivé telieska ale to len hádam. Nebolí ma to, ani v sexe to až tak nevadí (hlavne pri polohe odzadu). No je to moja mužská pýcha a preto ma to serie. mám z toho aj trochu komplex. mal by predsa stáť hrdo vztýčený a on somár je ohnutý ako taký bumerang, navyše dosť výrazne. ženám to veľmi nevadí čo ma udivuje ale boli už aj poriadne začudované pohľady.

Zaujíma ma, či sa to dá operovať/liečiť, ak hej tak za akým doktorom s tým mám ísť a vlastne všetko okolo toho. budem vďačný za čo najviac info :-)

Môj druhý problém je s predkožkou. Síce mám pravidelnú hygienu, no zvykne sčervenať a potom sa trochu stiahne, potom to pri sexe alebo ručnej práci trochu bolí a musím ju znova rozťahovať. zaujíma ma, či si mám dať spraviť obriezku a čo to vlastne všetko obnáša. a či by mi obriezka trochu nepomohla s predošlým problémom. tiež poprosím čo najviac info alebo nejaké odkazy.

Vďaka za pomoc :-)