dlhotrvajuca menštruacia

vodnarka

mam 27 napisala som inzerat na www.zoznamka.sk skusala som to 2-krat a na ten druhykrat sa mi ozval on a uz z toho co mi pisal som vedela ze ide o viac:) ..inak nemas mail ze by sme pokecali?

lalia1

dik nech ti to vide.Neviem koľko môžeš mať rokov,ale ja pomaly 30 a ten pravy nič.Mala si nejaku špecialnu zoznamovaciu stranku?

vodnarka

ja som toho svojho nasla tiez cez net ani som neverila ze si uz niekoho najdem a teraz budeme spolu 2 roky a planujeme spolu aj buducnost.. tak nezufaj ono to pride:)

lalia1

Tak to je iny pribeh,lebo po ty rôznych zoznamkach cez net a sklamaniach ani neviem,kde hladať nemam 18.tak nerozmyšlam ako puberťačky,ale je to tak aj žene to chyba pa si zlata,že si pisala

vodnarka

zensky caj je dobry to by ti mohlo pomoct.. a ten sex nelutuj ak ma byt len taky nahodny a preto ze si sama na byte.. ja preferujem sex z lasky s tym koho dobre poznam a viem ze to pri tom neskonci:)

lalia1

no neviem sama či urologicky pijem žensky,lebo mna nepali pri močeni iba vo vnutri.pojdem do lekarne snad nejaky kupeľ bylinkovy.Len mi je ľuto,že nemožem využiť tu priležitosť k sexu.Nemam priateľa som sama,mam taku dobru priležitosť byť konečne sama na byte.tak dik a pekny vikend :))

vodnarka

no skoda ze si nic nevybavila tak skus pit nejaky urologicky caj a byt pokial mozno v teple a uvidis.. a mozno ti aj v lekarni poradia.. ved sa ozvi ako si dopadla

lalia1

Tak baby nič som nevybavila niekoľkok.som zvonila lekarka a ked som sa dovolala tak sestra mi povedala,že skončili o 12h.Na tej www stranke mi tiež dnes nikto neodpovie tak čo robiť isť na pohotovosť,kt,začina až večer po 19h.tak to že ti niečo je sa v piatok neda ani riešiť.Dik baby krasny vikend niečo snad vymyslim pijem cely den čaj protizapalovy a asi pojdem do lekarne.