Nepriberám...

Príspevok v téme: Nepriberám...
Nessie

Ahojte,mám 16 rokov a výšku približne 162 cm..asi pred rokom som mala 47 kíl(čo je asi málo na moju výšku)..za posledný polrok som schudla a momentálne mám 44 kg.Keď mi asi 5 ľudí povedalo ako veľmi to na mne vidno,rozhodla som sa,že musím pribrať späť.Jedla som 2 týždne asi 6 krát do dňa.Vždy som si niečo zobrala aj keď som nebola hladná.Problém je v tom,že som nepribrala ani 1 kilo :( strašne ma to trápi.Chcela by som mať aspoň moju pôvodnú váhu,ale neviem ako nato...prosím poraďte...

skus-

jest aspon 1x do tyzdna kukuricnu kasu-KUKURICNU KRUPICU mozes kupit v AGRE alebo aj v inych potravinach...
je to velmi dobre na priberanie/hlavne ked niekto schudne zo zdr.problemov/mam s tym osobne skusenosti-tiez som dost schudla a nemohla som pribrat-po tejto kasi som pribrala a teraz si musim davat pozor aby som nezacala velmi pribrat/takze kukuricnu kasu teraz obmedzujem-a ked mam pocit ze zasa CHUDNEM-ZACNEM ZASA JEST KUKURICNU KASU...
inak pridavam kukuricne krupi aj do polievky-zahustujem tym polievku...
myslim ze to ti urcite pomoze a ak po mesiaci budes stale chuda a nedostavia sa vysledky ze nepriberies-RADSEJ SI SKOC K LEKAROVI A DAJ SI VYZETRIT TU ST.ZLAZU...A VSETKO CO SA TYKA TRAVENIA...

zuzana1223

Ano prirodzena cesta je naj :)

Jasne, zo stresu mozes tiez schudnut. A ako si vravela, si po operacii a mala si stresy v skole, tak to kludne moze byt aj z toho.
Zacni posilovat pomaly a pravidelne papat :)
Vela stastia

Nessie

keď si spomenula teraz ten stres,tak ma napadlo,či som nemohla schudnúť zo stresu.Toho roku som bola prváčka na gymku čiže som mala viac učenia a bola som vyčerpanejšia..mohlo toto spôsobiť moje schudnutie?Tak ja si pohľadám na nete neaké cviky a dám sa do priberania.Hm ja by som radšej prirodzenejšou cestou išla do toho..

zuzana1223

Nessie,

To chapem, ja som stale riesila svoju vahu ked som bola v tvojom veku(teraz mam 23), ale zistila som, ze ked budem stresovat tak sa pribrat urcite nepodari. Ja mam 160 cm a mala som stale tak 45kg, a to som jedla vela. Az minuly rok som zacala brat tabletky na stitnu a zacala som pomaly cvicit a jest pravidelnejsie. Ide to,ale mala by si cvicit pravidelne a so zavazim.
este ma napadlo, moja sestra mala nieco predpisane od lekarky na priberanie,ale nespominam si co to bolo.

Nessie

pred rokom a pol som mala cystu na žlčniku.Kvôli tomu mi robili všeliaké vyšetrenia na krv a všetko som mala normálne iba málo železa,tak mi predpísali tabletky.Cystu mi vybrali spolu so žlčnikom,ale váhu som mala normálnu..No môže to máš pravdu,ale nechcem aby si ľudia mysleli,že som anorektička a hlavne ja sa chcem cítiť dobre a neriešiť stále moju váhu

zuzana1223

Nessie,

Ja ked som nemohla pribrat zasla som k doktorke na prehladku a zistili mi problem so stitnou zlazou, tak mozno si chosd dat spravit krvne testy, ale inak v tvojom veku ti vaha moze skakat hore dole :)

Nessie

Neviem nerozumiem tomu.Jesť som neprestala,tak mi to neide do hlavy.Skúsim nato pozrieť.Aha aha,tak to je dobre,že ty už máš po starostiach.Ďakujem :)
TvojKat : ďakujem :)

TvojKat

System je v tom, ze potrebujes spotrebovat menej KCal, ako ich zjes (kilokalorii). Kaloricke tabulky si mozes pozriet na www.kaloricketabulky.cz.

TvojKat

zuzana1223

Nessie,
Preco si schudla?

Citala som tu nejake forum uz o priberani, skus si to dat do vyhladavaca boli tam nejake rady.
Mne pomohlo pravidelne cvicenie so zavazim, pravidelna strava a proteinove shake-y, ale nebolo to z tyzdna na tyzden.