bolesť ucha

Príspevok v téme: bolesť ucha
nickii

Ahoj. asi pred 4-5 dňami ma začalo bolieť ucho, ale len trošku... Nepovedala som to nikomu, lebo som si myslela, že to nič nieje, že prestane bolieť. V pondelok som bola s priateľom a partiou kúpať sa, a voda mi asi nepomohla lebo ma bolí doteraz .. neviete čo to môže byť? ale ucho ma bolelo skor ako som sa kupala... Jedni hovoria že prievan či čo, druhí že zapaľ tak neviem... Poradte.. Aj čo robiť proti bolesti...
dakujem

Illex

ahoj, ako aj pri inej usnej teme, aj tebe poradim usne sviecky. zozenies v lekarni alebo ezoobchodoch. ak nevies ako sa pouzivaju, nech ti povedia, nic zlozite. moze ti to pomoct vytiahnut tu bolest von. ak to neprejde, potom radsej neriskuj a navstiv doktora.

2bodka

Treba ist k doktorovi, on ti pozrie do ucha takym "lievikom", kt. svieti a uvidi, ci je tam zapal, alebo nie. Ja som mala bolesti usi a zistili, ze zapal nemam v uchu, ale zapal mam v sankovych klboch a ze to mi vystreluje do usi.
Mna ale v usiach pichalo a aj mi v nich hucalo. Samozrejme nie stale, proste obcas cez den prisli take stavy a trvalo to par sekund, az minut. Kedysi som ale mala zapal zvukovodu zo spinavej vody, kupala som sa v lete na prirodnom kupalisku. A to je taka bolest, ze sa to neda vydrzat a trva neustale - teda neprechadza, ale sa zhorsuje a je nepretrzita. Nepodcenuj a chod sa dat vysetrit.