Žlte očne bielka s hrčkou

Príspevok v téme: Žlte očne bielka s hrčkou
magnum8888

Moja mama ma zažlté očne bielka s červenými žilkami a na pravom oku sa jej spravila aj taka ako keby vyražka alebo hrčka alebo ako to nazvať.Nepije žiadny alkohol,ani nefajčí, neviem s čoho by to moha mať a mam strach.
Ked mala asi 15rokov ochorela na psoriazu ale už asi 20rokov nemala žiadne chrasty ani nic take. Viem, že ju dost trapia tie oči, nechcem sa jej na to ani pýtať. Prosím dajte mi dáku radu, čo to može byť? Ako to odstranit? Ku doktorom nechce chodiť a viem, že by ani nešla

Ajuša

To sa všetci bojíme, že nám nájdu choroby, ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že väčšinou sa to liekmi porieši a prinajhoršom čím skôr sa začne s liečbou tým je väčšia nádej na vyliečenie. Čo tým vyrieši, že čaká? Samé sa to nespraví a len to oddiaľuje a potom môže byť neskoro.

magnum8888

Ved hej, ja by som tiež chcela aby šla ku doktorovi ten jej predsa najlepšie pomože ale ona sa bojí že by jej prišli aj na iné choroby a nechce zostať v nemocnici.

Ajuša

Zažltnuté očné bielka signalizujú, že niečo nie je v poriadku s pečeňou. Preto tvoja mama nech len ide k lekárovi a dá si vyšetriť pečeňové testy. Pečeň je orgán, ktorý dokáže obnoviť choré bunky, len to musí liečiť. Nechápem ľudí, ktorí sem píšu, že " ale ona k doktorovi nepôjde", to prosím Vás v ktorom storočí žijeme?