krv v stolici?Či skôr za stolicou...

Príspevok v téme: krv v stolici?Či skôr za stolicou...
Kristo

Dnes som sa prvýkrát stretol s týmto problémom,krv som si nevšimol len na toaletnom papieri ale celá misa bola od krvy,netuším čím to môže byť ale veĺmi som sa zľakol pretože môj dedko mal rakovinu a aj uňho sa to začalo krvou v stolici.No krv bola červená a bolo jej fakt veľa,mal by som zájsť za lekárom alebo počkať aspoń pár dní,či to pretrváva? ďakujem za rady.Nemyslím si že by to bola zlatá žila pretože ma nebolí nič,ani okolo análneho otvoru ani nikde,preto som sa hlavne vyľakal,totiž ani rakovina nebolí...A tá krv vyzerala akokeby vyšla len po stolici,naozaj neviem čo to je,ale nemôže to byť aj ten polyp?

Biological1

mal som presne to iste,
fissura ani
a tiez som sa bal ze je to rakovina alebo ine choroba, nebudem ti pisat vsetky tie choroby co som si googlil lebo som sa tak vystrasil ze sa moj stav zhorsil pritom to bola len hlupost.
odporucam viac pit, maksiu stravu
no a chod za chirurgom nech ti to pozrie.
trochu hanby, bolest ziadna ale budes mat istotu.

Iana

Akoby krvácanie znamenalo len rakovinu. Sa zobudťe ľudia, sú aj iné ochorenia, ako rakovina hrubého čreva a konečníka. Je jedno koľko máš rokov, krvácanie či ide o zlatú žilu alebo iné...nie je sranda. A za kontrolu nedáš nič. Hanba ti môže byť len na škodu.

Ajuša

Si primladý na rakovinu hrubého čreva, mohol ti prasknúť aj vred, ale toto sú len dohady. Nič za to nedáš, keď sa poradíš z lekárom. Vyšetrí ťa a budeš kľudný.

Ajuša

Väčšinou sa takto prejavuje hemoroid / zlatá žila/, ale keď píšeš, že ťa nič nebolí tak neviem. Neviem koľko máš rokov, ale keďže sa v rodine vyskytla rakovina určite choď k lekárovi a nech ťa pošle na kolonoskopiu. Včasné odhalenie zachráni život.