zvláštna situácia - ako si to mám vysvetliť?

Príspevok v téme: zvláštna situácia - ako si to mám vysvetliť?
zvlastnasit

Dobrý deň, dnes v noci sa mi stala zvláštna vec. Neviem, či je to z techn.hľadiska možné, preto by som chcela poradiť.

Vždy na noc vypínam svoj NTB, no a vždy mám v jeho USB konektore zapojenú chladiacu dosku, ktorá vždy keď sa NTB dá do úsporného režimu, alebo "zaspí", alebo ho úplne vypnem - podložka vtedy reaguje samovypnutím. Nikdy mi neostala svietiť, keď som NTB vypla, alebo "uspala". A dnes sa zobudím o 4 ráno na to, ako začali ventilátory pracovať a svietiť (namodro), bez akéhokoľvek podnetu - NTB bol vypnutý! Musela som ísť vybrať podložku z USB konektora aby sa vypla.

Je to technicky možné, aby sa chlad.doska zapla a svietila bez akejkoľvek príčiny /i keď NTB bol vypnutý/ ? Alebo to bolo "nejaké znamenie"? Nie som veľmi veriaca takýmto situáciám, ale dnešok si neviem vysvetliť.

zvlastnasit

doubledog - no ja neviem zatial onicom, na co by ma mala tato situacia upozornit. Len dufam ze sa nic nestalo...

zvlastnasit

system - vdaka za odpoved :) no ja nemam v NTB bateriu, pretoze ak som na prude napojena s NTB tak bateriu automaticky vyberam, aby sa mi nenicila.

Kazdopadne zvlastne, dost dlho vrcali tie vrtule, svietili, az kym som to nevypla z USB ... :)

system

nepovedal by som ze je to nejaky zazrak ;) kto vie mozno burka a vyplo prud alebo napetie v zasuvke nebolo rovnomerne, nie som elektrikar ale podla mna nic mimoriadne. napriklad moj NB ak vypnem odpojim zo siete a ak v nom je baterka a dam si spodnu stranu ku uchu tak normalne v nom stale nieco piska ako keby pracovalo, prestane to len ak vyberiem baterku. a ak necham NB cca tyzden vypnuty na stole vybije mi celu baterku. cudne ale nic " carovne " :)