Dobrý a príjemný zubár v GA

dahlia

ahojte, baby, ďakujem za tip, skúsim mrknúť aj ja. hľadala som zubára v GA, lebo sme sa sem prisťahovali, odporúčali mi firmu Dentík, ale že oni už nových pacientov neberú. Len sa neviem tejto zubárke dovolať, tak to asi skúsim cez mail. Rencita, ozvala sa Ti?

User_37597

ok...budem cakat ze sa raz tato tema zas objavi na vrchu diskutovanych a ze budes spokojna :D aj ja som ju videla na fb.

Rencita

napisala som jej na email tak uvidime ci odpovie nasla som ju aj na facebooku inak.Takto do tvare je celkom sympaticka aj ta sestricka jej :-) budem ta ospevovat ak si mi dala skutocne dobry tip na super zubarku :P

User_37597

ale myslim ze by tam mala byt..ak si z ga tak by to nemal byt problem zbehnut do skoly sa pozriet...je na druhom poschodi...sa opytaj na vratnici dole.

User_37597

neviem treba sa kuknut na net...
korenova vypln je ked ti vytiahnu nerv zo zuba a treba to vyplnit aby nebol duty..take oranzove ostniky su to a to ona nahrieva a vsadza do zubu a potom blombuje.

User_37597

no ona videla ze sa bojim a ked mi robila korenovu vypln na obe jednotky povedala ze to nebude boliet lebo ich mam bez tak uz mrtve..nebolelo a potom mi este vrtaal a som jej povedala ze budem chciet injekciu a ona povedala ze to najprv skusime bez..a nakoniec som vydrzala...ona je naozaj moc dobra a jemna...