Chcem byť krajšia! Ako na to?

Príspevok v téme: Chcem byť krajšia! Ako na to?
TrQi8

Mám len 16r. Od malička som škaredá. Mám nesúmernú tvár,vyrážky,velký nos riedke vlasy,krive zuby. Postava je celkom fajn , aj ked nie je dokonala! Ja viem , že nezmením to , že som skaredá ale mám už velmi nízke sebavedomie a potrebujem ho aspon trošku podvihnúť. Pomôžete mi , čo mám robiť aby som bola pekna ? Nejaký dobrý šampon,niečo na pleť ? Nejaké tipy,rady na hocičo.. Ďakujem :)

Mirecc

schudnúť, umelé kozy, nejaké plastiky tváre, napichať pery, nadrobiť vlasy... pozri jak vyzerala napr. mirgová kedysi a dnes.

Pivonka37

V dnešnej dobe žiadna žena nemusí pôsobiť škaredo, stačí sa len o seba starať a tým nemyslím žiadne invazívne metódy, proste si len upraviť vlasy, pekne sa obliecť a hlavne dbať o svoju pleť pravidelnou starostlivosťou. A aj zo škaredého káčatka sa môže stať pôvabná labuť:-) a nie všetci musíme byť dokonalí, rovnakí.. a práve to je na tom živote očarujúce...každý sme iný a pritom výnimočný.

zuzzika

Skus make up tutorial, hair tutorial na youtube. Na postavu zasa nejake cvicenia+ strava.ak chces daj mail a napisem ti

Niamey

Ak clovek vie ako na to, z kazdeho skaredeho kacatka moze byt nadherna biela labut.
Ak ti to financne prostriedky dovoluju (aspon do istej miery), mozes sa skusit upravit tzv. permanentne. Permanentne riasy (trsy), permanentna uprava obocia, atd. Tak isto tu bol spomenuty strojcek na zuby, nasledne si zuby mozes vybielit pomocou pripravku Biela perla (nechcem robit reklamu, len odovzdavam vlastne skusenosti, mne to velmi pomohlo).

girl259

potrebujem pomoc hocijaka rada je dobra...som tucna a moje vlasy su otrasne mam vysku 173 a vazim 67 chlapci ma ignoruju a moja kamaratka mi vravi ze som pekna ale nq nej vidno ze si robi iba srandu a potom ma ohovara pred vsetkymi a ja potrebujem pomoct co by som zo sebou mala urobit