Ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: Ockovanie proti rakovine krcka maternice
opatrna

Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.

- mira

Vírus je živý organizmus a potrebuje podmienky k tomu, aby prežil a rozmnožaval sa. Ak ich má, darí sa mu, ak ich nemá, uhynie. Práve stravou určujeme, aké prostredie máme vo svojom tele, či je priaznivé pre vírusy / iné patogény/ alebo je priaznivé pre fyziologickú činnosť všetkých orgánov nášho tela a teda sme imúnni voči škodlivým cudzím organizmom. O tom rozhodujeme my sami.
Cesta zabíjania vírusov k ničomu nevedie, pretože po čase sa do tela dostanú znovu a ak tam nájdu priaznivé prostredie, búdú sa množiť.

emka009

ahojte mam 28 rokov a co som bola na gynekologii na stere tak zle vysledky buduci tyzden mam ist na odobratie vzorky z krcka maternice
co si o tom myslite strasne sa bojim

mataBB

-mira pricinou rakoviny krcka maternice je virus, nic ine ju ovplyvnit nemoze, nemoze byt ani geneticky pdomienena a uz vobec s nou nesuvisi strava

StanleyH

mira, dovol mi rozsirit a poopravit tvoje skreslene informacie. Cukor nesposobuje rakovinu, cukor prekysluje a ked je clovek prekysleny, nastava hnilobny proces v organizme, presne tak ked clovek umrie. Co je podla teba harmonicke stravovanie? mas vlastnu zahradku? mas tam podu ktora bola dovezena mimo Europy? Europska je kontaminovana uz 25 rokov. Dalej, Aj ti ludia co sa chcu zdravo stravovat, priznavaju je ich to stoji vela casu ktory nemaju a preto sahaju po doplnkoch, ale kvalitnych doplnkoch, nie typu Centrum a inych lekarenskych tovaroch.
Co sa tyka HPV, je to asi len dalsi farmaceutickym priemyslom nafuknuty problem, aby zarobili na vakcinach. Treba sirit osvetu ako bojovat proti virusom racionalnou cestou.

maca022

Mira vidím, že si informovaná ako chrobák truhlík!!!!

RKM spôosobuje vírus HPV, proti, ktorému očkovanie je. Mám 28 rokov, som zaočkovaná a svoju dcéru taktiež zaočkovať dám!!!

- mira

U svojej dcéry by si sa mala snežiť podporiť prirodzenú imunitu. Príčinou rakoviny krčka je hlavne pečená solená, tvrdá, vysmážaná a pripálená strava, cukor a priveĺa bielkovín.
Ak sa bude dcéra stravovať harmonicky, neochorie na rakovinu i bez očkovania.

očkovanie

Mne poradili skôr Silgard ako Cervarix ked si to rozmyslím pre svoju dcéru.Vraj do júna či júla je na to akcia,jedna vakcína stojí 59 eur tuším.Ešte som sa nerozhodla.Gynekologa som sa pýtala,no ani za ani proti.

snoopyxx

Vidím, že sú tu samí odbornici! Najlepšie sú informácie typu jedna baba povedala... Každý kto je proti očkovaniu nech sa popýta mám, možno starých mám, že aké to bolo ešte pred pár rokmi. Žena porodila 5 detí a z toho 2 deti zomreli na choroby ktoré tu už niesu práve vďaka očkovaniu ako napr. záškrt, tetanus, čierny kašeľ atd... Ako by sa cítili dnešné mamy keby ich vypiplaný jedináčik zomrel na banálnu chorobu len kôli tomu, že ho odmietla zaočkovat? Kazdý lekár má určité vzdelanie, a vyzná sa v tom čo robí, preto nepochopím ako sa môžu rodičia starať do ich práce. Dovolili by si to k iným odborníkom?
A očkovanie proti rakovine krčka maternice? Úžasná vec!!! Cele stáročia ľudia hľadali liek alebo spôsob prevencie rakoviny a teraz, ked máme k dispozícii k jednému zákernému typu rakoviny účinnú prevenciu - očkovanie, tak mnohí ľudia hľadajú dôvody a argumenty prečo ju nepoužiť... A áno, ja som zaočkovaná proti rakovine krčka maternice - Cervarixom a viem že som spravila pre seba to najlepšie!!!