Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Ahoj baby, ake prekvapko, citat vas tu po takej dobe :-)

Tak vam zelam, spokojny novy rok.
Mrske gratulujem k babatku. Pekny vianocny darcek, veru :)

Ako sa citite po vianociach a novom roku? Ja velmi dobre. Kolaciky boli ako vzdy vynikajuce :-D

Inga22

Ahoj Maoamka :).

Na fórum občas zbehnem kuk a prečítať si najnovšie príspevky, do history som nesiahala a akosi som sa k tejto našej téme nedostala.

Ale milo si ma potešila, že si na mňa spomínaš :).

Darí sa mi vcelku fajn, čo sa váhy a chudnutia týka. Momentálne som so svojou váhou spokojná. Dala som nejaké tie kg dole. Ani nie cvičením, skôr stravou, nepchatím sladkého a možno aj nezdravým pracovným režimom (tým sa nechválim).
Každopádne, teraz počas sviatkov oddychujem a čerpám sily :).

Ako sa darí Tebe?
A vám ostatným?

Trošku to tu prelistujem, nech sa niečo nové o vás dozviem.

Maoam

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Mrska, gratulujeeem a zelam vam, aby ste boli zdravi a stastni a nech mate z Kubka samu radost :D. :-*.

Mrska Silvuska

ahojte babulky moje, neviem ci a kedy to budete citat, len vam chcem povedat, ze minuly tyzden v nedelu sa nam tak trochu skor narodil ten dlho ocakavany zazrak, menom Kubko. Malicky, lahucky, ale zdravy a krasny) co je najdolezitejsie. Foto poslem Maoamke, ona bude vediet, co s tym dalej.
Strasne moc sa tesim, aj ked vela toho v noci nenaspim, bo maly ma pozmenenu noc za den)))
Vsetky vas tymto teda zdravi dvojnasobna maminka)

Maoam

Fionka, ale zasluzene...ja obdivujem fakt kazdeho, kto da medicinu alebo farmaciu, ste kadre. Jedno v ktorej krajine.

Fiona

uff,kortizon je svinstvo,tazky liek co obrati metabolizmus uplne naruby..zhodila si to pekne pozvolne :)a zdravo...:)
no Maoam,obcas som mala pocit aj ja ze tuto skolu nedam velmi casto cez sksukove:Da este som neni na konci,ale snad to uspesne dorazim...to budu potom oslavy:D

Maoam

Fionka, vies co, preto som sa hlasila do temy vtedy, lebo som ho brala (prepacte baby, ak uz neuvediem presnu dobu), ale cca. rok a pol-dva roky? nejak tak na neurologicke zapalove ochorenie, no a vysledok bol okrem kopy vedlajsich ucinkov + 14kg :D

no ako vsetky tu pritomne viete, zhadzovala som pozvolne lezerne dva roky cca. hore dole, musela by som nazriet do zaznamov z tych cias

tak drzim palce k ukonceniu farmacie, to je tazka VS, mas moj uprimny obdiv, to by som ja nedala ani vo sne alebo o tri zivoty :D