sex par+par

kreisi

Ja si tiež neviem predstaviť takéto niečo do vzťahu. Nedokázala by som sa pozerať na svojho priateľa s inou, by ma rozdrapilo asi. Môže to byť vzrušujúce, ale tiež sa stotožňujem s názorom, že nie do vzťahu.

takže ako?

súhlasím a súhlasil aj môj priatel. nevedeli by sme sa pozerať na seba, ako nás "obrába" niekto iný... Podľa mňa grupáky do vzťahu so skutočnou láskou nepatria. ALE neodsudzujem, len aby si si naozaj nezničila vzťah...

blondula

kukni si temu "sex v trojke" a dozvies sa viac.... ja by som sa nahovorit na skupinovy sex nedala a nehovoriac ak mam priatela.vztahu taketo veci nemozu prospiet...raz som videla na nemcoch dokument o tych Swingers-cluboch :DDD nieco hrozne,tam kazdy s kazdym sa ondil :-((( bola som zhrozena...

AdamKrt

Aby si nelutovala...

Sice som to neskusal, ale nieco take robia vraj na roznych SWINGERS PARTY. Skus zadat do googla a uvidis. Tiez su rozne swingers kluby, ktore vraj nieco take organizuju.

Predstava to moze byt mozno lakava, ale mozno napokon zistis, ze Ti to znici vztah. Tak ako sa hovori: Pozor na priana, nikdy nevies, ktore sa moze splnit :)