co sa to deje?

Príspevok v téme: co sa to deje?
nenavidim sa

bludim medzi anorexiou a bulimou..bola som sa aj liecit a bla bla bla..ide o to, ze ked nieco ziem mam chut to vyzvracat.ked to nezvladnem idem hned po jedle zvracat lebo chcem byt cista,nechcem mat tu spinu vo mne..a niekedy ked si poviem dost, musim vydrzat chcem sa toho predsa zbavit..ked to predychavam, tak namna pride naval horucavy..a proste mi bucha srdce..je mi divne..musim si sadnut lebo by som odpadpla..preco sa to deje?

Janka Espinosa

ahojte!!
tiez trpim podobnnym problemom...v minulosti som mala anorexiu, dnes uz par rokov bulimiu...uz 5 rokov trpim tymto problemom....je vela toho, co by som mohla povedat. rada by som sa porozpravala s niekym, kto ma podobny problem ako ja....u mna bol spustaci mechanizmus mojej choroby moja rodina....mala som velmi tazke detstvo a problemy v rodine som si kompenzovovala jedlom...

rade: bola som na lieceni 2-krat...bola som liecena v BA a v PK...a moj nazor na liecenie??...je to velmi individualne...niekomu to moze pomoct, niekomu nie...velmi zalezi na charaktere pacienky a jej postoju ku svojmu problemu a k lieceniu....a samozrejme vsaje je uplne iny pristup, kt. je velmi dolezity.

rade

dievčatá, hore hlavy, ja sa veľmi trápim za svoju dcéru a neviem, ako ďalej. Kde si sa bola liečiť? A čo si myslíš o liečení?

nicky47

musis to sama chciet...chciuet byt opat zdrava a stastna....a ver mi ze pri hajzlovej mise stastie nie je...drzim ti z celeho srdca palce...pekne bnastavit rezim 5krat denne a den za dnom sa s tym pasovat!!!