Preco niektori chlapi nechcu kondom?

Príspevok v téme: Preco niektori chlapi nechcu kondom?
Misha1235

Môj priateľ odmieta použivať kondom.nevyhovuje mu,neni "to" vraj také uuužasné ako bez.Je to pre chlapa fakt taký rozdiel?Akú antikoncepciu potom mam brať, aby som neotehotnela? priatel si vie dávať pozor.Robime to tak už 3 a pol roka a zatial je to ok,ale ako čitam kadejake články na webe, začinam pomaly pochybovat a chcela by som teda nejaku "poistku" že tehotna nebudem.HAK brať nechcem.Nechcem nič hormonalne.Prosim poraďte mi :(

Awolado

Ano, je to rozdiel, ako tu uz napisali, s kondomom nie je citit teplo a vlhkost...podla mna je sex s kondomom neintimny a mne sa vobec taky sex nepocita

AdamKrt

jankaaaaaaaaa - kazda veta, co ktorykolvek clovek povie je z jeho zivota, z jeho skusenosti.

Nemam len problem hovorit otvorene o sebe. Nic som nevyzdvihoval, iba konstatujem. Tazatelka sa pytala na nazor muzov.

Citujem : Je to pre chlapa fakt taký rozdiel?

To je veta opytovacia, smerovana na muzov. Takze dostala odpoved z pohladu muza, ako to vnimam a ze jej priatela chapem. Nemam proti Tebe nic, nepoznam Ta a Tvoj nazor mi je ukradnuty. Pis si co chces, ja si pisem tiez a nemusim pritom sledovat kazdeho, ci bude alebo nebude suhlasit s vyjadrenim mojho nazoru. Ked sa Ti tak paci korigovat druheho myslienky, odporucam Ti zamestnat sa niekde na Kube a urcite tam najdes uplatnenie ako korektorka ludskych nazorov, alebo hlavny cenzor. Prajem na Vianoce balicek s trochou davky tolerancie, humoru a pochopenia. Pa :-)
--------------
ad Pharmatex - ak si zvyknuta na dlhsie milovanie, tak aj pocas jedneho milovnia moze vyschnut. Nam sa to s partnerkou stavalo casto. Oni to v navode neuvadzaju, ale predpoklada sa styk kratky, ze to nestaci vyschnut.

Dalsia vec je, pozor na mokry orgazmus. Ak to z Teba strieka poriadne, tak vtedy Pharmatex velmi zle drzi a tam by som bol opatrny, ak by priatel Ta mal napustit...

jankaaaaaaaaa

Misha1235 vydrzi dlhsie ako to posobenie v posve, ale to neznamena ze si das krem a mozete s partnerom za tych 10hodin sexovat niekokokrat, pretoze pred kazdym sexom je potrebne dat novu davku! takze je v podstate jedno ako dlho posobi krem ci cipky,,
adamkrt: zasnem nadtym ako takmer v kazdom prispevku potrebujes vyzdvihnut prave seba a tvoj sex a tvoje pocit a tvoje skusenosti ..... neviem kedy uz pochopis ze tieto temy niesu o tebe a o tvojich problemoch ci skusenostiach ale o niekom inom

AdamKrt

Gel je lepsi. Mozes ho aplikovat hned. Nemusis davat take velke mnozstvo. Kapsulka je mensia a minimalne 5-10 minut trva, kym sa rozpusti, co dost obmedzuje milovanie.

Vzhladom na strukturu Pharmatexu, je to trochu ine, ako milovanie bez neho a samozrejme uplne ine, ako milovanie s prezervativom.

Prezervativ je plus minus podobny ako milovanie bez neho, AVSAK je tu rozdiel. A to taky, ze bez prezervativu citit krasne vlhkost a klzkost vaginy + jej teplotu. S prezervativom neni citit skoro nic, pokial sa nezacne pohybovat von a dnu.

Tiez pouzivam prerusovanu suloz s tym, ze sa dokazem ovladat a silou vole to zastavim, aj ked sa to derie vonku, alebo spomalim tak, ze mam cca 5-10 sekund na vytiahnutie.

Musim povedat, ze s prezervativom taka poloha na konika mi nerobila nic, dokonca sa mohla zdat i neprijemna. Bez prezervativu je tato poloha uzasna.

Ono aj Pharmatex ma svoje nevyhody - pri cipku je to cakanie, pri kreme je to viac klzkosti, mastnoty a nemoznost kombinovat oral+suloz+oral+suloz+oral.... Ale iba najskor oral, potom suloz. Tiez je tam obmedzenie pre partnerku na pouzitie mydlovych prostriedkov 2 hodiny pred a po. Tak isto ziadny vyplach po styku 2 hodiny.

Ale kedze by som pripadne potom prijal aj velmi rad, tak preferujem radsej prerusovanu suloz.

Ak nema k nicomu dojst, musi sa partner vediet dokonale ovladat, co je dost tazke. Ale da sa to.

Problem moze byt, ze zo strachu, keby chlapovi nieco utieklo, ci by sa vobec partnerke priznal... Ze by ho na buduce nenutila do kondomu :)

U nas to funguje tiez tak. Najskor uspokojim partnerku a potom, ked uz ma dost, uz nevlade, tak ona mna. Nikdy do nej vsak nestriekam.

Misha1235

ale gel vydrží dlhšie nie? vraj 10 hod a Čípky len nejaké 4 alebo 5.Tak potom sa neoplatí skôr ten gel? a je v tom nejaký rozdiel? teda, že či je niečo viac účinné alebo to je to isté, len inou formou ?

Misha1235

on práveže egoista nie je.spávame spolu asi rok a pol a vždy sme to robili tak, že mňa spravil a dost.alebo keď už to bolo tak, že za chvílu bude, tak prestaneme.takže praveže on egoista nie je.no ale potom som sa ja citila blbo, ze stále len ja .... tak som mu povedala, nech sa spravi.tak sa spravil a rychlo ho vybral, aby "to" nešlo do mňa.No a bol veeelmi smutny z toho, ze mňa neurobil,iba jeho.takže on je praveze zlaty :) len neznáša kondomy.neviem prečo, asi sa ho to budem musieť spytat važne,lebo doteraz keď sme sa o tom bavili,tak len tak formou srandy.

No počula som, že ten gel je spoľahlivejší ako kondom a o dosť.Ale keďže ja som stále doosť vlhká, nebude to s tým gelom až moc?

inak, vďka za odpovede ;) ste zlatí

dobrarada

existuju kondomy ebz latexu, mozno mu vadi latex...a prerusovana suloz dlhodobo kvoli jehoe goizmu nie je najlepsie riesenie...ano, chlapiu su egoisti, stavim sa ze orgazmus ma tak ci tak aj s kondomom...napriklad ja som orgazmus pri sexe nikdy nezazila ani ma to prijemne nedrazdi a to som vyskusala vselico, aj s kondomom, aj bez.,..a partner dosiahol orgazmus stae... na tvojom mieste sa ho na rovinu spytam: si alergicky na latex? daj si spravit testy u Dr. a ak ti alergia nevyjde a dosahujes orgazmus aj s kondomom tak nebut sebecky kokot- a ak ti vyjde su kondomy bez latexu :P pharmatex vyzera byt spolahlivy, no neviem neviem...do kedy a ci je taky ok ako kondom, navyse je strasne vlhky to bude vkuse vytekat je to kus neprakticke... dnes je vela chlapov kokotov co sa nechcu prisposobit a mat ani minimaln zodpovednost tak bacha mozno si narazila na taky prototyp ...