podozrievavost

Príspevok v téme: podozrievavost
darinaQ

matka bola tyrana ked som bola este mimino a usla vtedy so mnou od tatka, zatvaral ju v pivnici, nedovoloval mi dat jest a pod. odvtedy som ho ani nevidela a osobne sa ma to ani niako netyka ale cely zivot pocuvam od rodiny aky to bol hajzel /mama je ticho, to ostatni/ az som nadobudla ohromny strach mat vztah. teda nie vztah ale v kazdom vidim tyrana, ktory ma chce obmedzovat, ze najskor bude ok ale po case sa ukaze aky je to despota. proste kazdeho podozrievam. este nie som ani vo vztahu a pri predstave ze by skusil mi nieco take urobit, co i len slovne ma niako obmedzit, prilis zvazovat alebo ako to povedat tak by som vrazdila a ten clovek sa mi zhnusi.
a paradox je ze niekolko rokov som zamilovana (vlastne to nie je ani zamilovanost ale sialenost) do cloveka co bol niekolkokrat sudne trestany za drogy, kradeze... ale za boha si ho nedokazem sprotivit niako, ano aj na nom sa da predstavit ako sa mi vyhraza ale ked som s nim tak ten pocit ide uplne bokom a som stastna. doma by ma zabili keby zistia ze chodim s recidivistom, nie je to vsak aktualne tak to nic.
vzdy ked vidim hlavne niakeho slusneho dokonaleho ťuťka tak prave najma v takych vidim tyranov. taki sa najcastejsie skryvaju za maskou. ako sa vravi zlo je tam kde ho nehladas.
z tohto prispevku mam pocit ze som zrela k psychiatrovi.

darinaQ

dakujem za nazory:)troska od veci ale upresnim:nevravim ze slusny tutko je ten zly ale zas tyran si nevycapi na celo ze je tyranom a snazi sa to maskovat, ved predsa kolko tyranych zien je a okolie to ani netusi pretoze nikto neveri tomu ze taky muz akeho ma by to urobil...
nuz a ten recidivista...pred 7 rokmi prestal kvoli mne s drogami a stale sa drzi, na hepatitidu sa lieci (nezvyknem ludi kastovat podla chorob) ale nechodime spolu takze to nie je aktualne. neviem to popisat ale je to jeden z mala chlapov voci ktorym mam taku uctu, clovek si povie ze nema ani ucnovku ale svojimi znalostami ma vie hocikedy strcit do vrecka (mam VS), vyzna sa proste aj v zivote, vie mi poradit, rozosmiat a hlavne si ma vie vazit, v zivote mi napr. nepovedal ,,ale nebud blba,, ako to niektori zvyknu, dokonca u inych parov som pocula aj horsie.to je vsak o inom ako vravim, samozrejme aj pri nom mam obavy ako u inych.
potrebujem sa proste zbavit toho pocitu ze chlapi su tyrani. omsu, nie som zrovna veriacia.

kafe

Máš to dievča všelijako divne domotané, tak sa bojíš tyrana, že ho vidíš v normálnych ľuďoch a nakoniec sa zaľúbiš do skutočného blbečka. Na podvedomej úrovni si nejakým spôsobom spojená s maminým ťažkým osudom. Ako to ovplyvniť vlastnými silami (chcením) neviem. Hľadaj.
Skús rodinné konštelácie, alebo omšu za uzdravenie rodinných koreňov (je to vraj istý druh exorcizmu, nerobí to hocijaký kňaz). Veľa zdaru.

mriezka

Darina, ruky preč. Viem, teraz sa to ľahko povie, keď ho miluješ. Ale on ťa pravdepodobne nie, ak nedokáže prestať. Ak si pichá, je celkom možné, že má aj hepatitídu C. Ak si s ním, hlavne sa chráň a daj si predpísať antikoncepciu. Ak je narkoman, tak väčšinou ide o veľmi citlivých ľudí, nie tyranov. Môžeš mu pomôcť, len musíš byť trpezlivá. Ak ale predáva drogy, tak je to typ človeka, ktorý za málo námahy chce mať veľa peňazí. Stále bude balansovať na kraji zákona a nikdy nebude robiť nič poriadne.
Svoju neschopnosť a komplexy z toho bude projektovať na teba a budeš si to stále odnášať - áno, bude Ťa týrať.
Slušný "ťuťkovia" - tých netreba hádzať do jedného vreca. Nezabudni, že obmedzuješ aj Ty a každý človek má možnosť voľby. Ak niekto po tebe chce niečo, čo Ti je nepríjemné, proste povedz nie. Nie si povinná počúvať nikoho nadávky či urážky. Stále sa môžeš schytiť, otočiť na opätku a odpochodovať. Máš predsa nejakú dôstojnosť a Ty sa predsa nepotrebuješ baviť s barbarmi ;).

AdamKrt

Tak slusny tutko je ten zly a recidivista dobrak ? Neboj, ked Ti narobi deti, bude Ta mlatit, potom Ti to dojde, ze si sa niekde kopla...