JE MOJA MAMA NAOZAJ MOJA MAMA?PRECO CITIM,ZE NIE?

Príspevok v téme: JE MOJA MAMA NAOZAJ MOJA MAMA?PRECO CITIM,ZE NIE?
stagg

Ludia,mam pocit,ze moja mama nieje moja mama.Myslim,ze sa ani velmi nepodobami ,ale to nieje dovod,preco si myslim,ze nieje moja mama.Dovodov je niekolko.Napr.Neviem preco,ale ako vseobecne,nemam k mame ziadny citovy vztah,nechcem s nou kecat,nemam ju rad proste citim,k nej taky odpor ako ku cudziemu cloveku.Taky isti odpor citim aj k jej rodine,ako starym rodicom z jej strany.Viem,ze si tu teraz myslite,ze som neviem aky debil,ze ako mozem takto vraviet o svojej mame.Proste chcem sa opytat,ako to nejako mozem NEPRIAMO zisti,iste chapete,ze nemozem prist za nou a mami,asi nesi moja mama.DAKUJEM!!!

milli

Prikláňam sa do značnej miery k "DJ HiDe", dôležité je, či ťa mama akceptuje, ale keby aj nie, máš jej za čo byť vďačný, lebo ťa vychovala a starala sa o teba, či nie? Takže problém bude možno na tvojej strane. Pokús sa preklenúť bariéru, ktorá ti bráni priblížiť sa k nej - možno si na ťahu ty, pokús sa urobiť prvé kroky. V prípade neúspechu môže pomôcť aj psychológ, veď ich za to platíme.

awi

po puberte ťa to prejde. môj brat má 16r a s maminou sa nechce ani rozprávať, podla neho je ona najvačšia trapoška na svete. pritom nás mamka všetkých zbožňuje. to ho prejde, ona si to brala k srdcu no povedala som jej že to bude pubertou a nech sa nad tým netrápi. a už je to ok. to je len tým vekom.

monika 35

mam dceru v tvojom veku.Ta zas donedavna (dodnes netusim z akeho dovodu!) riesila, ze jej otec nie je jej otec. Stagg, zober si prosím ta do ruky nejaky vas rodinny fotoalbum a pozri si fotky, ked si bol maly. myslis, ze uz vtedy si nemal mamu rad (to je tvoje tvrdenie, ze je to odjakziva)....a inak - tvoji kamosi bezne vykecavaju so svojimi mamami ?

eluška

No tak potom neviem, ak nemáš rád svou vlastnú mamu/aj keby nebola genetická, to už som tu rozoberala/, tak už ti pomôže jedine psychológ, či psychiater. Možno v tebe objaví odpoveď na otázku" prečo?"

stagg

ale tu nejde oto,ze sme sa pohadali,a teraz tu pisem,bo som na nu nasraty.Tu som napisal moje CELOZIVOTNE POCITI A VZTAH K NEJ

IvanBA

Ja by som poradil skôr psychologa. Ten ma viacej casu na rozhovor a dokaze pomoct bez liekov.Psychiatra by som navstivil, keby tento problem isiel do stavu, ze by som to nezvladal s psychologom, vlastne dobdy psycholog by mi to aj odporučil.

gynpôrlek

jediný kto ti môže pomôct s tvojimi pochybnosťami je psychiater
neber to však tak že by som ťa pokladal za cvoka
sú lekári ktorí pomáhajú s telesnými problémami a sú aj taký ktorí s duševnými
a s tým ako si popísal svoje pocity k mame je treba niečo robiť.

ryba60

Snaď by bolo dobre pre lepsiu moznost pomôct ti, keby si uviedol aspon 1 znajvaznejsieho dôvodu a kolko mas rokov.

eluška

Milý Stagg, tiež si myslím, že tento stav je vyvolaný hormónmi. Ja si si o mojich rodičoch myslela, že sú najkonzervatívnejší a najnemožnejší na svete,jednoducho trapní a teraz si výborne rozumieme, jednoducho ma to prešlo. To ti akosi dôjde samému, že človek, ktorý sa o teba stará už od malička, je s tebou stále, stále ťa má rád, aj keby sa neviem čo stalo, tak to je tvoj pravý rodič. Takže rada znie: snaž sa s rodičmi aspoň vychádzať- napr. ako so šéfom, hlavne nepovedz niečo, čo by im mohlo ublížiť a uvidíš, že ťa to prejde. No hold, puberta je blbé obdobie!

mira

suhlas s DJ HiDe. ja som tiez mala take obdobie v puberte,kedy som citila,ze si s nikym nerozumiem,ani s vlastnou rodino.a casto som rozmyslala o tom,ze som mozno adoptovana a preto je to tak.samozrejme,nebola to pravda,ale len moje pocity.mala som pocit,ze to ona ma nema rada,ze mi nerozumie a preto urcite nie je mojou mamou,lebo to nasvedcuje o tom,ze si s cudzym dietatom nedokazala vytvorit blizky vztah.Puberta!! preslo obdobie a uz sa na to pozeram inak..a viem,ze to ja som mala vtedy problem v sebe.ja som nerozumela ostatnym ani sama sebe.takze sa drz a snaz sa hladat na celej rodine to dobre,lebo su ti najblizsi,ktorych mas a mama clovek,ktory zije hlavne pre svoje deti! vychovala ta,investovala vela casu,energie,lasky,starostlivosti...ver mi, ze keby ta nemala rada,tak to poriesi inak.