Epilator Tesco

Príspevok v téme: Epilator Tesco
rorylie

Nikdy predým som žiadny epiltáro neskúšala, ale kamoška v Tescu objavila nejaký lacný za 13€, tak sme si ho boli kúpiť. Na krabici bolo, že je vyrobený pre Tesco, takže žiadna svetoborná značka a práve preto mám obavy.
Dnes som ho totiť skúšala, ale zdá sa mi, akoby žiadne chlpy nevytrhol. Možno že ich mám iba príliš krátke, ale chcela som sa spýtať, či ste ho niekto neskúšali.
Poprípade ak nebude fungovať, máte nejaké skusenosti s vrátením elektroniky v Tescu? Mám k tomu bloček, ešte aj orazený, ale bojím sa, že by mi ho nevzali späť. (aj keď dúfam, že to bude treba.)
Ďakujem :)

BBella

ba 83 a ako by si ty...reklamoval/a epilator?pokial ja viem, epilator sa kupi a hotovo, nie je moznost v obchode ho vyskusat priamo na sebe a potom ho az kupit....ci???mylim sa???a ked raz nefunguje tak nefunguje a vratim ho, nestaram sa do toho, ci ho vratia spät do regalu...

M74

S reklamáciu v Tescu som problémy nemal, pre nich sú takéto cenové záležitosti smiešne, majú príkaz zákazníka vybaviť tak, aby bol spokojný.

ba83

na tejto téme som sa pobavil :DD

ked to takto pôjde dalej nakoniec všetci budú kupovať používané epilátory ktoré nefungujú.. tom reklamačnom by som po zemi sa válal :DD

2bodka

Odkedy je TESCO "EXTRA" (hahaha) vracanie tovaru nie je taky problem. Pokazeny fen som polozila na pulta povedala jedno slovo NEFUNGUJE. Mladik na mna kukol, spytal sa, ci chcem vymenit tovar alebo peniaze,povedala som PENIAZE a isla som het.
Pochybujem,ze ti ho tam daju odskusat, aby si si vyhrnula suknicku a predviedla, ako NEHOLI :)))))

Pekne ho tam zanes, povedz s tymto sa holit nebudes a ked sa NAHODOU spytaju preco nie, povedz, nech ti predvedu AKO :)

Inner

normalne to vycisti, daj do krabice tak, ako si to kupila. Do 3 dni to mozes vratit. nikto ani nemusi vediet, ze si to pouzivala. Teda ak ten vyrobok tak bude aj vyzerat ;-). Do epilatora sa oplati investovat, dnesne ceny su aj lepsie oproti dobre, ked som si epilator kupovala ja. Urcite si vyberies. radsej si nechaj poradit od niekoho, kto uz ma skusenost ;-)

majka12

Ja som si ho tiez kupila, je to smejd, vobec netrhal chlpy, tak som ho bola vratit, ale musis ma blok, ale neviem ci ti ho vezmu lebo ja som ho mala akoze baleny lebo som z toho neodstrihla tu ciernu pasku na krabici, len som ju zosuchla, takze to vyzeralo ze to nebolo pouzite.ale pouzite ti to asi nevezmu.