Ake opalovacie kremy používate?

zuzulka85

No ja by som nubian asi nepoužila je príliš mastný a mne osobne strašne smrdí a okolo mňa je všetko zaolejované.Mne sa najviac osvedčil tento bez parabenov a bez vône.-odkaz odstránený-

dazdovka666

Ja mam najradsej Niveu ten neviditelny sprej, vacsinou pouzivam 30tku. Nic ine by som uz na seba nedala, nakolko aplikacia je viac ako pohodlna, a to mne ako kriterium v podstate staci :D. Samozrejme, nespalim sa po nom.
Minuly rok som si kupila detsky sprej na opalovanie Vichy, ale to bol riadny humus. Chranit sice mohol, ale vobec sa nedal rozotriet, takze som bola cela biela. A nesplnal samozrejme ani moju zakladnu poziadavku jednoduchej aplikacie, kedze sa po nastriekani tak ci tak musel rozotierat.

vlasenka

Ked si chodime zabehat na plaz, bez 45tky (Neutrogena sunblock lotion) v kabelke ani na krok... Na tvar pouzivam kazdy den cely rok UV faktor 15.

Tungsten

ja používam tento: -odkaz odstránený- Je veľmi dobrý, ale drahší, preto som si ho dávala vždy hlavne na tvár, lebo ako 1 z mála mi nespôsobí po pár dňoch vyrážky ako hrom, a keď nechcem byť za 20 rokov zošúverená, vyšší faktor je lepší... na telo, keď už som trocha chytená, mi stačí potom aj Astrid 10, príp. 20. Ako kedy.

sydney

nasi vzdy pouzivali niveu.ja som si tohto roku kupila vichy,a perfektne chrani.musim pouzivat 30tku koli znamienkam (a ano,nie je pravda ze pri 30tke neopali,len sa nemusim furt natierat a lepsia ochrana - po 40tke sa ukaze,kto sa skvaril na plazach:D )