Boze co mam robit?

Príspevok v téme: Boze co mam robit?
III

Som rozvedena,mam 39rokov,2synov,zdravotne problemy.DO cesty zivota sa mi priplietol muz 40rocny,takmer bez vsetkeho,nema strechu nad hlavou,nema rodinu,mama mu zomrela,otec ma roky druhu a vydedil ho.Sme spolu 16mesiacov,zo zaciatku to boli krasne chvile,to nemal ani ppracu bol na pn=ke.Teraz pracu ma aj fusky,ale vsetko mu ide tazko,musi vynalozit nehorazne vela usilia,aby zvladal zivot.Ma syna 12 a pol rocneho,strasne decky,matka je na vpp,zije v slabych soc.pomeroch,so starou mamou v schatranom dome a taha sa len za otcom,ten zazemie nema,takze ked chce ist za nim su u mna.MAM 3izbovy byt,ktory mi kupili rodicia a zveladili sme si ho s ex...aspon to mi ostalo po 14rocnom pokazenom manzelstve.Priatel mi chce davat aj do najmu aj mi prispaje do stravy,no nemam z toho vsetkeho dobry pocit.JA mam tazky zivot on triduplom a ja to niekedy psychicky nezvladam,lezie mi na nervy,aj ked je velky dobrak.BOZE CO MAM ROBIT????

Gwynn

Nebud s nim len zo sucitu. Ked je to dobry clovek, a hovori sa, ze v dnesnej dobe taketo vztahy nepreziju, zamysli sa. Zvaz vsetky pre a proti, a hlavne to, ci nebude pre teba este horsie, ked budes bez neho.. Lebo lepsie je, ked ste na problemy dvaja, aj ked on svojimi utrapami prispieva do tych tvojich, nez by si mala ny vsetko byt sama..

ta3

asi najjednoduchsie pre Teba by bolo rozist sa s nim, ale kde pojde ten chlap, ked nema strechu nad hlavou a ak to urobis, mozno potom budes mat vycitky svedomia co neprida na Tvojej aj tak nie najlepsej psychike, je to tazka situacia, ale kazda, aj ta najtazsia, ma riesenie, mozno Ti toto spoluzitie miestami prerasta cez hlavu, ale ma to okrem toho, ze Ta vie v domacnosti kompletne zastupit, ked si to situacia vyzaduje aj tu vyhodu, ze urcite mas dobry pocit z toho, ze robis dobry skutok, ze si prichylila cloveka, ktory nemal nic a ktoremu hrozila ulica, v opacnom pripade Ta mozu, ako som uz povedala, trapit vycitky svedomia, co dusu vie tazit ako kamen, mala by si vsetko vklude a bez emocii zvazit, na obe misky vah polozit skutocne vsetky pre a proti a ta miska, ktora prevazi, tu by si si potom mohla vybrat, mas dvoch synov, zalezi, aky vztah maju k svojmu otcovi a ci sa s nim stretavaju a tiez by si mala pozerat na to, aby vztah maju synovia a priatel navzajom, mozno synom otec chyba a ak priatel je schopny im ho nahradit, je to tiez fakt, ktory by si mala zvazit, ludia Ti tu radia obe moznosti, rozhodnut sa musis sama

jajka001_

mozno je dobracisko ale pises ze ti lezie na nervy a asi ho fakt nelubis a si s nim len z lutosti. ved ostante kamarati. to mu mozes ponuknut a je to casto viac ako ked mate vazny vztah.

neva

Verím Ti, že si na pochybách a nevieš ako ďalej. Máte 39 a 40 rokov, to máte ešte kus života pred sebou. Hlavne si opakuj tie pozitívne stránky, veď stretnúť človeka ktorému môžeš veriť a dôverovať, na ktorého sa môžeš v núdzi obrátiť je vzácna vec.
Bohužiaľ doba je ťažká. Vo väčšine rodín sa žije ťažko od výplaty do výplaty. Ak trochu veríš na osud, tak to, že sa si priplietol do života má svoje opodstatnenie. Možno je to skúška, ak v nej obstojíš, všetko dobre dopadne.

THHX

hmmmm to je pekné keď je pozorný....proste potom ti nič iné neostáva eln si to všetko vykresliť v krajšom svetle a brať to všetko z tej poz. stránky a bude ti určite na duši lepšie.a aj všetko ostatné bude lepšie. a ešte jedna vec....ke´d si si s ním začala vedela si že má syna nikdy sa nepokúšaj zničiť ich vzťah ani by som dokonca nič také nenaznačovala na tvojom mieste o tom že ti vadí....
proste treba to všetko skusiť cez ružové okuliare

III

ANO je mi ho luto to najviac,ale mam ho aj rada a vazim si ho ako cloveka,malokde sa da najst taky chlap,ked som bola v nemocnici v zime s urazom,staral sa mi o celu domacnost,popral vsetko,upratal.ALE MA EXTREMNE TAZKY ZIVOT A TAHA MA TO JEHO ZAVAZIE S NIM DOLE.NEVIEM BYT S NIM STALE ALE ANI BEZ NEHO,ASI NERIESITELNA SITUACIA